Özel İdare Çalışanlarına Sosyal Denge Tazminatı

Özel İdare Çalışanlarına Sosyal Denge Tazminatı

İl Özel İdaresi ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında İl Özel İdaresinde memurlara sosyal ve ekonomik haklar kazandıran Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

- İl Özel İdaresi ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında İl Özel İdaresinde memurlara sosyal ve ekonomik haklar kazandıran Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile Bem-Bir-Sen İl Başkanı Abdurrahman Datoğlu arasında imzalanan SDS ile çalışanların ücretlerinde yasanın verdiği yetki doğrultusunda düzenleme yapıldı

Kanun gereği 2014 yılı Mahalli İdareler seçimine kadar düzenlenen İl Özel İdaresinde çalışanlara ödenen Sosyal Denge Tazminatı İl Genel Meclisi tarafından 30 Sayı ile kabul edilen karara istinaden yeniden imzalandı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ile Bem-Bir-Sen İl Başkanı Abdurrahman Datoğlu tarafından SDS imzalanarak yürürlüğü girdi.