Samsun Basketbol Küme Düştü

Samsun Basketbol Küme Düştü

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 24. haftasında Samsun Basketbol, kendi sahasında Ceyhan Belediyespor'a 98-68 mağlup olarak ligin bitmesine 2 hafta kala küme düştü.

- Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin (TKBL) 24. haftasında Samsun Basketbol, kendi sahasında Ceyhan Belediyespor'a 98-68 mağlup olarak ligin bitmesine 2 hafta kala küme düştü.

Maçın ardından her iki takım teknik adam ve oyuncular maçı değerlendirdi. Maça galip gelmek için çıktıklarını fakat mağlubiyet aldıklarını belirten Samsun Basketbol oyuncusu Cansu Aslan, “Bu maçı almak için çıkmıştık. Kaybetmek bizim için kötü oldu” dedi.

Maçı kazanmanın kendileri mutlu ettiğini söyleyen Ceyhan Belediyesporlu oyuncu Gökçe Melis Ilık, “Bugün iyi bir maç oldu. Çalıştığımızın karşılığını aldık” diye konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Ceyhan Belediyespor Baş Antrenörü Atilla Keskin, “Beklediğimiz bir galibiyeti aldık. Samsun Basketbol'u verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Biz de Play-Off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.