Rus YouTuber canlı yayında hamile sevgilisini öldürdü

Güncelleme:

Rusya’da Stas Reeflay isimli bir YouTuber, bir izleyicisinin 1.000 dolar teklif etmesi üzerine hamile olan kız arkadaşını, iç çamaşırlarıyla balkona kapattı. Moskova soğuğunda hipotermi geçiren kadın, birkaç saat içerisinde hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü, canlı yayına doğrudan yansıdı.

Rusya’da akılalmaz bir cinayet olayı yaşandı. YouTuber Stas Reeflay isimli bir Rus, seyircilerinin isteği üzerine hamile olan kız arkadaşını sadece iç çamaşırlarıyla balkona kitledi. Rus haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre bir izleyici, kadının balkona iç çamaşırlarıyla kitlenmesi karşılığında 1.000 dolar ödeme yapacağı sözünü verdi. Bunun üzerine kadını balkona kilitleyen YouTuber, 1.000 doların sahibi olurken, kız arkadaşı ve bebeklerinin de katili oldu.

Hipotermi geçiren kadını yayında görünecek şekilde yatıran YouTuber, kadının ısınması için üzerine battaniye örttü. Bir süre daha yayın yapmaya devam eden Reeflay, kadının iyi olmadığını anladıktan sonra sağlık ekiplerinden yardım istedi. Bu süreçte de hiçbir şey yapmayıp, kadının nabzının olmadığını tespit eden ve bunu takipçileriyle paylaşan YouTuber, sağlık ekipleri geldiğinde bile yayına devam etti.

Adli tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamalara göre, kadının ölüm nedeni hipotermi. Olayın üzerine gözaltına alınan YouTuber, cinayetle suçlanıyor.