Bakan ''emeklilere müjde gelir mi'' sorusuna bu yanıtı verdi

Bakan ''emeklilere müjde gelir mi'' sorusuna bu yanıtı verdi
Güncelleme:

1 Ekim itibariyle yeniden işbaşı yapacak olan TBMM'nin gündeminde milyonlarca çalışanı ve emeklinin dört gözle beklediği maaş zammı, emeklilik düzenlemesi teklifleri yer alırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan "Emeklilere müjde gelir mi" sorusuna dikkat çeken bir yanıt geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkha’a Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) düzenlediği Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'nın ardından ‘Emeklilere müjde gelir mi?’ diye soruldu.

Bakan Işıkhan’ın bu soruya verdiği yanıt ise kimilerine "Bakan topu taca attı", kimilerine ise "yerel seçim öncesi müjde geliyor" dedirtti.

TBMM'nin açılmasına sadece 1 gün kala milyonlarca vatandaşı ilgilendiren emekli zammı düzenlemesi, taşeron işçilerin kadrosu, ev kadınlarının erken emekliliği gibi düzenlemeler için geri sayım da başladı.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) düzenlediği Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan milyonlarca çalışan ve emeklinin beklediği düzenlemelerle ilgili olarak kendisine yöneltilen "emeklilere müjde gelir mi" sorusuna ise "Çalışmalarımız devam ediyor" yanıtı geldi.