Teknosa Yönetim Kurulu Kliksa İle Birleşme Kararı Aldı

Teknosa Yönetim Kurulu Kliksa İle Birleşme Kararı Aldı

İSTANBUL (AA) - Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ Yönetim Kurulu yüzde 100 bağlı ortaklığı Kliksa İç ve Dış Ticaret AŞ ile birleşme kararı aldı.Teknosa...

İSTANBUL (AA) - Teknosa İç ve Dış Ticaret AŞ Yönetim Kurulu yüzde 100 bağlı ortaklığı Kliksa İç ve Dış Ticaret AŞ ile birleşme kararı aldı.

Teknosa tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu, şirketin yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Kliksa İç ve Dış Ticaret AŞ unvanlı şirketi 31 Aralık 2015 tarihli konsolide finansal tablolar ve kayıtlar üzerinden bütün aktif ve pasifi ile birlikte devir alınması suretiyle birleşmesine karar verdi.

Yönetim Kurulu, şirketin, devrolan şirket ile aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer almakta olduğundan, birleşme işlemine ilişkin olarak Rekabet Kurulundan izin alınmamasına ve Birleşme Sözleşmesinin şirket adına Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Temel Cüneyt Evirgen tarafından imzalanmasına, ayrıca birleşme işlemlerinin takibi ve mercilerden gerekli izinlerin alınması ile muamelatın sonuçlandırılması hususunda şirket yönetiminin görevli ve yetkili kılınmasına karar verdi.