Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı

Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı
Güncelleme:

Şanlıurfa’da, yol kenarında otomobile yakıt koyan uzman çavuşlara arkadan gelen kamyon çarptı. Kazada bir evladımız şehit düştü, bir evladımız da yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda 35’inci kilometresinde meydana geldi. Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Samet K. ile Mehmet Akif C., otomobille bayram tatili için memleketleri Sakarya'ya giderken, yolda yakıtları bitti.

K. ve C., emniyet şeridinde otomobillerine yakıt koyarken E.K. yönetimindeki kamyon arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen ekipler, ağır yaralanan Samet K. ile Mehmet Akif C.'yı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Samet K., doktorların müdahalesine rağmen kurtulamadı. Kazada ağır yaralanan Mehmet Akif C.'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza sonrası kamyon sürücüsü E.K. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

 

Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 1

Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 2

Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 3

Bayram iznine gidiyorlardı... 1 şehit, 1 yaralı - Resim : 4

Etiketler yakıt kaza