Beyoğlu'nda kan donduran olay !

Beyoğlu'nda kan donduran olay !

Gürcü sevgilisinden ayrılmak istemeyen kişi, köpek tasması ile öldürülüp sarhoşmuş gibi taşınarak tarlaya gömüldü.

Gürcü sevgilisinden ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, köpek tasması ile öldürüldükten sonra sarhoşmuş gibi taşınarak tarlaya gömüldü

Habertürk'ten Yusuf Doğan'ın haberine göre, Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile yaklaşık bir yıl aşk yaşayan evli Remzi Gelenler (25), Gürcü kadının ayrılmak istemesi sonucu çıkan tartışma esnasında yanlarında bulunan Vashakidze'nin kızının sevgilisi Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü.

sarhos-goruntusu-ile-ceset-tasidilar-6121444.jpeg

Beyoğlu'nda film senaryolarını aratmayan bir cinayet işlendi. Evli olan Remzi Gelenler (25), Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile sevgili oldu. Gürcü Vashakidze, bir yıl süren birlikteliği sonlandırmak istedi. Ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, barışmak amacıyla sevgilisinin Beyoğlu Katip Çelebi Mahallesi'ndeki evine gitti. Vashakidze, Remzi Gelenler'in barışma teklifini reddedince tartışma çıktı.

KÖPEK TASMASIYLA ÖLDÜRDÜLER

Zhaneta Vashakidze'nin kızı Tamar Vashakidze (22) ve onun sevgilisi Muhammet Demirtaban'ın da evde bulunduğu sırada yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Muhammet Demirtaban, Gelenler'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Zhaneta Vashakidze, cesetten kurtulmak için yeni sevgilisi Hakan Yazman'ı aradı. Bir arkadaşı ile birlikte eve gelen Yazman ve diğer zanlılar, Gelenler'in koluna girip sarhoş süsü verdi ve arabaya taşıdı. Zanlılar cesedi Arnavutköy'de bir tarlaya gömdü.

İTİRAF ETTİ

Zanlıların içinden bir kişi, polise giderek cinayeti itiraf etti. İtirafçının gösterdiği yerde incelemelerde bulunan Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri cesedi buldu. Zaneta Vashakidze ve kızı Tamar Vashakidze gözaltına alındı. Muhammed Demirtaban ve Hakan Yazman da şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandı. Cinayeti itiraf eden zanlılar adliyeye sevk edildi.