Bu da ''Eve dön'' vahşeti

Bu da ''Eve dön'' vahşeti

2 yaşındaki oğlunun önünde kocası tarafından 33 yerinden bıçakla öldürüldü.

Zonguldak'ta 8 yıl önce evlenip iki çocukları olan Selma (27) ile Özden İnam (29) çifti boşanma aşamasına geldi. Çift, aile büyüklerinin “Çocuklarınız var” sözleriyle bundan vazgeçti. Selma İnam, önceki gün Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur olan eşi ile yine tartıştı.

Genç kadın çok sayıda hap içerek intihara kalkıştı. Tedavi edilen Selma İnam taburcu olup önceki sabah babasının evine gitti. Bunun üzerine Özden İnam kayınpederinin evine giderek aileyle kahvaltı etti. Ardından eşinin eve dönmesini istedi. Selma kabul etmeyince ona otomobilden 2 yaşındaki oğullarının eşyalarını almasını söyledi. Eşyaları almak için dışarı çıkan kadına belinden çıkardığı ekmek bıçağını, oğlu, baldızı ve baldızının kucağındaki 10 aylık kızının gözleri önünde art arda saplamaya başladı.

33 yerinden bıçaklanan kadının kalbi hastane yolunda durdu. Tekrar çalıştırılsa da kurtarılamadı. Teslim olan Özden İnam tutuklandı.

Genç kadının babası Sadullah Aytekin, “Damadım psikolojik tedavi görüyordu. İlaç kullanmadığı zaman deliriyordu” dedi.

Selda Altunkaya’nın eşi Hasan Altunkaya “Daha önce de benzer şiddet uyguluyordu. Birkaç gün önce ‘Ben öldürmeyeyim, kendin öl’ diye ilaç içirmiş. Eşim şokta. Baldızımın son sözleri ‘Abla kurtar beni’ olmuş. O da başında beklemiş ‘Bir şey olmayacak sana’ diyebilmiş. Eşime de saldırmış. Eşim de ‘10 aylık bebeğim var ona dokunma bana vur’ diye yalvarmış. Eşime bir şey yapmayıp, uzaklaşmış.”

Selma İnam’ın cenazesi, öldürüldüğü babasının evinin yanındaki aile mezarlığında toprağa verildi.

TUTUKLANDI

Cinayet zanlısı Özden İnam, Adliye'de Cumhuriyet savcısına verdiği ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İnam, Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı