Bu sefer bir erkek cinayeti! Genç kadın silahını çekip öldürdü

Bu sefer bir erkek cinayeti! Genç kadın silahını çekip öldürdü
Güncelleme:

Tokat'ta bir kadın, eski nişanlısını kız arkadaşıyla yan yana görünce silahını ateşledi. Saldırıda genç hayatını kaybederken, genç kadın da yaralandı.

Tokat'ta F.G. (26), 1 yıl önce ayrıldığı nişanlısı A.B.Y.'ı (27) tabancayla vurarak öldürüp, onun kız arkadaşı E.D.'yi (25) ise yaraladı. E.D. tedaviye alınırken, olay sonrası kaçan F.G. ise yakalanarak, gözaltına alındı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Çeçenistan Caddesi'nde Tokat Gaziosmanpaşa Hastanesi kavşağı yakınlarında yaşandı. F.G., iddiaya göre, 1 yıl önce ayrıldığı nişanlısı A.B.Y.'ın işlettiği tütün ürünleri dükkanın önüne gitti. F.G., burada A.B.Y.'ı, kız arkadaşı E.D. ile birlikte gördü. Bunun üzerine F.G. üzerinde taşıdığı tabanca ile eski nişanlısı ve kız arkadaşına ateş açtı.

A.B.Y. ve kız arkadaşı E.D. kanlar içerisinde kalırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan A.B.Y., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. E.D. ise kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olay sonrası kaçan F.G., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

 'KIZIN BABASI RAZI OLMADI'

Oğlu A.B.Y.'ın vurulduğu haberini alarak olay yerine gelen K.Ü.Y., "Geçen sene bu zamanlar nişan yaptık. Düğün gününü alacaktık. Kızın babası razı olmadı. Benim oğlanın ilerisini göremediğini söyledi. F.G.'yı da çok seviyordu. Ayrıldılar. F.G. ile görüşmüyordu. F.G. ve annesi sürekli dükkana geliyordu. Bu işler neden böyle oldu diye. Kendileri istemedi. F.G., oğluma silahla ateş etmiş. Bir de oğlumun yanında kız arkadaşı varmış. Bir kurşun da ona atmış" diye konuştu.

 Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

'ÖLMEDİ DEYİN, NE OLUR'

Tokat'ta eski nişanlısını öldürüp, onun kız arkadaşını yaralayan F.G., Tokat Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. F.G. hastaneye giderken basın mensuplarının 'Neden vurdunuz?' sorusuna, 'Ölmedi deyin, ne olur' diye cevap verdi. F.G., sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA