Ceren'i öldüren katilin babası da katil çıktı

Ceren'i öldüren katilin babası da katil çıktı
Güncelleme:

Ordu'da, 20 yaşındaki Ceren Özdemir'i katleden Özgür A. ile ilgili ortaya çıkan bilgiler dehşete düşürdü. Katilin babası Hüseyin A.'nın, kayınvalidesini öldürdükten sonra kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Türkiye'yi yasa boğan balerin Ceren Özdemir, cinayetinin ardından ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Katilin babası, kayınvalidesini öldürdü, dayısı ise babasını öldürdü. Olayın detaylarını ise katilin dayısı anlattı.

Ceren'in katil Özgür A.'un Amasya'da yaşayan dayısı, yeğeninin bilinmeyen geçmişini ve ailesiyle ilgili detayları anlattı.

"ANNEMİ ÖLDÜRDÜ BEN DE ONU ÖLDÜRDÜM"
Katil Özgür A.'nın dayısı, "Özgür A.'nın babası Hüseyin, Özgür doğunca annesinden ayrıldı. 1989 yılında babası tekrar eve geldi, Özgür'ün babası kız kardeşimle yeniden birlikte olmak istediğini söyledi. Ateş edip annemi, kendi kayınvalidesini öldürdü. "İçeride yatıp çıktı. Çıkınca ben de onu öldürdüm. Ben de cezamı yatıp çıktım. Bu süreçte bu çocuğa (Özgür A.'ya) sahip çıkma şansımız olmadı. Her şey babasından dolayı oldu. 5-6 yıl bakabildik. Yoksa biz onu büyütürdük" dedi.

"BABASI TÜRKİYE'NİN BAŞINA BELAYDI"
Habertürk'ün haberine göre; dayısı, Özgür A.'nın babasının birçok suç işlediğini iddia etti. Dayı o iddialarını şu sözlerle dile getirdi: Babası Türkiye'nin başına belaydı. Bunun babası kaç kere banka soydu, polis vurdu Ankara'da anarşistti vuruldu, yaralandı. Yani pek tekin adam değildi. Annemi vurdu, öldürdü ve biz 5 kardeş öksüz kaldık. Ben kendimi kaybettim ben de 'bunun çocuğunu vuracağım' dedim.

"BU ÇOCUĞU YETİMHANEYE VERİN"
Sonra hakime de aynısını söyledim hakim, 'O çocuğa bir dokun seni yakarım' dedi. Amasya'da. Ondan sonra ben babama, "ya bu çocuğu yetimhaneye ver ya da ben bunu öldüreceğim" dedim. Babam da götürüp yetimhaneye verdi. Benim de iki tane kızım var. Olayı duyunca çok üzüldüm. Bildiğin gibi değil. Allah kimsenin başına vermesin."

Ceren Özdemir'in katili intihara kalkıştıCeren Özdemir'in katili intihara kalkıştı

Habertürk