Eşinden ayrılan kocanın pankartlı boşanma sevinci

Eşinden ayrılan kocanın pankartlı boşanma sevinci
Güncelleme:

Eşinden boşandığını ve nafakadan kurtulduğunu öğrenince sevincinden evine pankart astı, komşulara yemek dağıttı.

Antalya’da kendisini aldattığı gerekçesiyle eşine boşanma davası açan 55 yaşındaki Bahattin U., boşandığını ve kendisine yükümlü kılınan tedbirli nafakanın kaldırıldığını öğrenince, sevincini evine astığı ‘İyi ki boşandım, Şükürler olsun Allah’ıma’ pankartıyla kutladı. Bahattin U. bununla da kalmayıp, komşularına ve pankartı merak edip gelenlere yemek dağıttı.

Güldüren, bir o kadar da ‘bu kadarına pes’ dedirten olay Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşandı.

Daha önce marketçilik yapan ve şuanda ise Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan 55 yaşındaki Bahattin U., 18 yıl önce dünya evine girdi. Evliliklerinden bir erkek çocuğu da olan çiftin arasında, iddialara göre son 1,5 yıl öncesine kadar herhangi bir kavga ya da tartışma yaşamadı.

Fakat yine iddialara göre Bahattin U.'nun eşi 2016 yılında ‘yanında kalmak istemiyorum’ diyerek kadın sığınma evine gitti. Uzun bir süre eşi ve 9 yaşındaki oğluyla ayrı yaşayan Bahattin U., oğlunun ve çevredeki komşularından, eşinin kendisini aldattığı yönünde duyum alması üzerine boşanma davası açtı. Ayrı yaşayan çiftin boşanma davası sürerken mahkeme Bahattin U.’in bin 682 lira tedbirli nafaka ödemesine karar verdi.

 

 

Seçiniz...