Eşinin öldüğünü söyleyemediler

Eşinin öldüğünü söyleyemediler
Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde kavgalı olduğu sevgilisinin annesi Fadime Y.'yi bıçaklayarak öldürüp, babası Fahri Y.'yi yaralayan zanlı tutuklandı. Sağlık durumu iyiye giden baba Fahri Y.'ye, eşinin öldüğünün söylenmediği belirtildi.

İzmir'in Torbalı ilçesinde kavgalı olduğu kız arkadaşının annesi Fadime Y.'ü (52) göğsünden bıçaklayarak öldüren, babası Fahri Y.'yi (57) de yaralayan Yusufcan Ö.(19), tutuklandı. Sağlık durumu iyiye giden Fahri Y.'ye, eşinin öldüğünün hala söylenmediği belirtildi. Annesini yitiren, babası da yaralanan Merve Y.'nin ise büyük üzüntü yaşadığı ve olaydan kendisini sorumlu tuttuğu kaydedildi.

Olay, dün saat 01.30 sıralarında, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Yusufcan Ö., uzun süredir arkadaşlık yaptığı ve bir süredir kavgalı olduğu Merve Y. ile konuşup barışmak için evinde gitti. Burada, Yusufcan Ö. ile Merve Y.'nin ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Yusufcan Ö., evde bulduğu bıçakla, genç kızın annesi Fadime Y.'yi göğsünden bıçaklayıp öldürdü, babası Fahri Y.'yi ise yaraladı.

Fahri Y., ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay sonrası Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek teslim olan Yusufcan Ö., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Fadime Y.'nin cenazesi ise dün ikindide, Ayrancılar Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Ayrancılar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Göğsünden bıçaklanan Fahri Y.'nin durumunun iyiye gittiği, eşinin ölümünün kendisine bugün de söylenmediği ifade edildi. Annesini yitiren, babası da yaralanan Merve Y.'nin ise büyük üzüntü yaşadığı ve olaydan kendisini sorumlu tuttuğu kaydedildi.

DHA