İşadamı korumasıyla kaçırıldı !

İşadamı korumasıyla kaçırıldı !

Antalya'da işadamı Niyazi Çakır'ın kaçırılıp, işkence edindildiği iddia edildi.

Antalya'da koruması Hasan Altıntaş ile birlikte silahlı kişiler tarafından kaçırıldığı iddia edilen Bursa Osmangazi eski Ülkü Ocakları Başkanı işadamı Niyazi Çakır’a (38) ulaşıldığı bilgisi geldi.

ANTALYA’da koruması Hasan Altıntaş ile birlikte silahlı kişiler tarafından kaçırıldığı iddia edilen Bursa Osmangazi eski Ülkü Ocakları Başkanı işadamı Niyazi Çakır (38) Aksu Jandarma Komutanlığı’nda ifade veriyor.

DÖVÜP İŞKENCE YAPTILAR

Edinilen ilk bilgilere göre Çakır ve Altıntaş’ın alacak verecek davası nedeniyle silahla tehdit edilerek zorla otomobile bindirildiği, daha sonra bir eve götürülerek işkence edildiği öğrenildi. İfade işleminden hemen önce Hürriyet muhabiri Salim Uzun'un ulaştığı Hasan Altıntaş, “Silahla tehdit edilip bir araya bindirildik. Sonra bizi bir eve götürdüler. Karanlık olduğu için nereye gittiğimizi anlamadık. Beni dövdüler, Niyazi Bey’e ise işkence yapıldı. İkimizi ayrı odalarda tuttular. Niyazi Bey kaçmasın diye ellerini de bağlamışlar” dedi.

YAŞANANLAR DOĞRU

Resmi açıklamanın daha sonra yapılacağını açıklayan Jandarma yetkilileri, olayla ilgili 4 kişinin ifadesinin alındığını, taraflar arasındaki husumetin ise tekne alım satımı nedeniyle yaşandığını bildirdi. Jandarma Komutanlığı önünde bekleyen Niyazi Çakır’ın çocukluk arkadaşı Celal Avşar, şu bilgileri verdi: “Arkadaşlarımızın silah zoru ile kaçırılıp işkence yapıldığı doğru. Şu an ifadeler alınıyor. Bu işi yapanların kim olduğunu nasıl yakalandıklarına ilişkin net bir bilgi yok. Ancak olayın içinde bir takım ticari konular olduğunu düşünüyoruz.”

29869449.jpg