İstanbul'da tramvay raydan çıktı: Yaralılar var!

Güncelleme:

İstanbul Kabataş'ta raydan çıkan tramvay elektrik direğine çarptı. Kazada 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kabataş'ta raydan çıkan tramvayın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 yolcu yaralandı. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Vatman ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza nedeniyle tramvay seferlerinde aksama yaşandı. 

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Bağcılar-Fındıklı istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

İstanbul'da tramvay raydan çıktı: Yaralılar var! - Resim : 1

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Yaklaşık 4 saat çalışma yapılarak tramvayın çekilmesinin ardından seferler normale döndü.  

"TRAMVAY HIZLI GİDİYORDU" 

Kazada parmağından yaralanan bir tramvay yolcusu, "Tramvay hızlı gidiyordu, rayın değiştiği makasa çok hızlı girdi. Sonra da raydan çıktı, direğe çarptı" dedi. 

"BU KAZALARIN OLMAMASI İÇİN YOĞUN BİR GAYRET GÖSTERMEK GEREKİYOR" 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ise   "Politik değerlendirmeyi bir kenara bırakarak, özellikle toplu taşımalardaki bu kazaların olmaması için yoğun bir gayret göstermek gerekiyor. Kadir Bey'in döneminde bu kazaları bu şekilde duymazdık. Büyükşehir yönetiminin inanıyorum ki daha titizlikle, araçların ve rayların teknik bakımı konusunda çok geniş bir çalışma yapması gerekiyor" diye konuştu.

DHA