Karısının sevgilisinin evinde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı

Karısının sevgilisinin evinde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Güncelleme:

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir kişi, kendisini terk eden eşinin birlikte yaşadığı sevgilisinin evinde dehşet saçtı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Y. (39), eşinin bir süre önce kendisini terk edip, birlikte yaşadığını iddia ettiği sevgilisinin evine gitti. Evde çıkan tartışma sonrası eşi Emine Y. (38) ile sevgilisi Mehmet A.’yı (33) tüfekle öldürürken, A.’nın annesi Gülperi A.’yı da (51) ağır yaraladı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Acıpayam ilçesinin (Kırsal) Ören Mahallesi'nde yaşandı. Muğla’nın Ortaca ilçesinde oturan ve Erdal Y. ile evli olan Emine Y., bir süre önce evi terk ederek Denizli’nin Acıpayam ilçesi Ören Mahallesi'nde oturan Mehmet A.’nın yanına geldi. Erdal Y., otomobiliyle eşinin kendisini terk edip, sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet A.’nın evine geldi. Çıkan tartışma sonrası Erdal Y., yanında getirdiği pompalı tüfekle eşi Emine Y. ile Mehmet A.'ya ve A.'nın annesi Gülperi A.’ya art arda ateş etti. Daha sonra Erdal Y. olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine eve gelen çevredekiler, 3 kişiyi kanlar içinde görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 AĞIR YARALI 

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Emine Y. ve Mehmet A. hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan ve ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gülperi A.'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), katil zanlısı Erdal Y.’nin otomobille Muğla’ya gittiğini tespit etti. JASAT ekipleri, zanlının yakalanması için Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığına bilgi verdi. Dalaman ilçesi girişinde önlem alan polis ekipleri katil zanlısı Y.’yi tüfekle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Emine Y. ile Mehmet A.’nın cenazeleri otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA