Küçük Ceylin'in ölümünde tüyler ürperten detaylar

Küçük Ceylin'in ölümünde tüyler ürperten detaylar
Güncelleme:

İzmir'de bir apartmanın bodrum katındaki dairede ölü bulunan 10 yaşındaki Ceylin'in ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde parkta kaybolduktan 3 gün sonra komşularının evinde cesedi bulunan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Ceylin'in Adli Tıp Kurumu'ndaki ilk otopside, başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz, ayrıca sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) tespit edildi. Polisteki sorgusu süren şüpheli komşu kadın Ş.T.'nin, küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verildiği, ayrıca iki çocuğunu doğumlarından sonra kaybettiği öğrenildi. Gözaltındaki eşi S.T.'nin de, olayı pazar günü eşinin kendisine anlattığını, polise gitmeyi teklif ettiğini bunu düşündükleri sırada da gözaltına alındıklarını ileri sürdü.

Küçük Ceylin'in ölümünde tüyler ürperten detaylar - Resim : 1

Ödemiş 50'nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için Cumhuriyet Mahallesi'nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı'na gitti. Atik'in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sorup gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen, torunlarını bulamadı. Bunun üzerine Atik'in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin'in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi.

KÜÇÜKKEN EVLATLIK VERİLMİŞ
Şüpheli Ş.T.'nin geçmişine dair de polis önemli detaylar buldu. Ş.T.'nin, küçükken çocuğu olmayan halasına evlatlık verildiği, onun yanında büyüdüğü tespit edildi. Ayrıca Ş.T.'nin daha önce dünyaya gelen iki kızından birini 1.5 yaşında yataktan düşme sonucu, diğerini de 6 aylıkken rahatsızlığından kaybettikleri belirlendi. Bu nedenle de Ş.T.'nin psikolojik tedavi gördüğü ve zaman zamanda sorunlar yaşadığı çevresindekilerce ifade edildi.

OTOPSİ YAPILDI
10 yaşında can veren Ceylin Atik'e Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi. Ayrıca raporda, sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) bulundu. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı. Örnekler alındı ve iki gün havasız ortamda kaldığı için cenazede bozulmalar tespit edildi. Kafatasındaki bulguların düşme veya darbe sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi.

Ceylin'in cesedi, otopsiden sonra yakınlarına teslim edildi. İkindi vakti tören düzenleneceği açıklandı.

ESKİ KOMŞUSUNDAN ŞOK İFADELER

Fox TV'de Ceylin olayının tartışıldığı programa canlı bağlanan Ş.T.'nin eskiden oturduğu mahalledeki komşusu oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. Eski komşusu, Ş.T.'nin çocuklara karşı nefret dolu olduğunu ve sürekli çocuk sesine tahammül edemediğini söylediğini belirtti. Eski komşu, davranışlarındaki tuhaflıktan korktuğu için polise başvurduğunu ve kendi çocuklarına bir şey olması durumunda olayın sorumlusunun Ş.T. olacağını anlattığını söyleyerek, "Bu şikayetten sonra evi satıp mahalleden taşındılar. Kocası da Ş.T.'yi sürekli dövüyordu. İlk iki çocuğu öldüğü için 'bunu da öldürürken seni ben öldürürüm' diyordu sürekli" dedi.

DHA