Selfie çekip intihar etti

Selfie çekip intihar etti
Güncelleme:

Antalya'da 48 yaşındaki bir adam, Gürcistan uyruklu eşi barışma teklifini kabul etmeyince selfie çektikten sonra tüfeğiyle intihar etti.

Antalya'da 48 yaşındaki Nurettin K., boşanma aşamasında olduğu Gürcistan uyruklu eşi Svetlana K.'nın görüşme talebini reddetmesi üzerine bir ağacın altına oturup, yanındaki tüfeği karnına dayadı. Bu sırada cep telefonuyla selfie çeken Nurettin K., "Ben, yalnızca seni sevdim" dedikten sonra tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan Nurettin K., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Olay, sabah saatlerinde, Muratpaşa İlçesi Çağlayan Mahallesi 2025 Sokak'ta bulunan bir apartmanın bahçesinde meydana geldi. Burdur'daki şeker fabrikasından emekli Nurettin K., yaklaşık 1 yıl önce Gürcistan uyruklu Svetlana K. ile evlendi. Burdur'da oturan eski eşiyle de görüşmeye devam eden Nurettin K., bu nedenle Svetlana K. ile sorunlar yaşadı. Nurettin K., oturdukları evden ayrılırken, Svetlana K. ise boşanma davası açtı.

Selfie çekip intihar etti - Resim : 1

Boşanmak istemeyen Nurettin K., sabah saatlerinde kamyonetiyle Svetlana K.'nın oturduğu eve geldi. Eşiyle görüşüp, ondan özür dilemek isteyen Nurettin K., aldığı olumsuz yanıt üzerine sinirlendi. Kamyonetindeki av tüfeğini alıp, havaya ateş eden Nurettin K., eşi Svetlana K.'dan inmesini istedi. Eşinin elinde silahla beklediği gören Svetlana K., polisten yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Selfie çekip intihar etti - Resim : 2

'BİR CANIM KALDI' DEYİP, TETİĞİ ÇEKTİ

Elindeki tüfekle bir ağacın dibine oturan Nurettin K., namluyu karnına dayadıktan sonra tetik bölümüne düzenek yapıp, ayağını dayadı. Polisin yanına yaklaşmasını istemeyen Nurettin K., o sırada cep telefonuyla da selfie çekti. 

Selfie çekip intihar etti - Resim : 3

Bir taraftan bağıran Nurettin K., "Ben, yalnızca seni sevdim. Hala da seviyorum. Sana her şeyimi verdim. Bir canım kaldı" sözlerinin ardından tetiği ayağıyla itip, tüfeği ateşledi. Kanlar içinde kalan Nurettin K., sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak, özel bir hastaneye götürüldü. Ağır yaralanan Nurettin K., kaldırıldığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Olay sonrası evden sokağa inen Svetlana K. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Selfie çekip intihar etti - Resim : 4

DHA

Etiketler selfie intihar