Servis aracı devrildi; 6 ölü, 5 yaralı var!

Güncelleme:

Mardin'de valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

2023 yılının ilk kötü haberi Mardin'den geldi. Ömerli ilçesinde valilik ve üniversite çalışanlarını taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak devrildi. Feci kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Feci kaza, sabah saatlerinde Ömerli Midyat yolu Alıçlı köyü mevkisinde meydana geldi. Valilik ve üniversite çalışanlarının içinde bulunduğu sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 47 AT 479 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Fatma K., Büşra K., Kamuran Ö., Yusuf T., Abdullah M. ve Ruken A.’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

 Yaralılar F.A. (40), T.D.(30), H.A.(24), M.A.Ç. (37) ve A.Ç. (33) ilk müdahalelerinin ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.