Taziyeye geldiler, otomobil altında can verdiler

Taziyeye geldiler, otomobil altında can verdiler
Güncelleme:

Vefat eden babalarının taziyesi için İstanbul'dan Diyarbakır'a gelen 2 kardeş ile yeğenlerine otomobil çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi kırsal Beşpınar Mahallesinde vefat eden babaları için İstanbul'dan gelen V. ve H.Y. ile onlara köyde refakat eden yeğenleri S.S.D., taziye evinden çıkışta yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

KARŞIYA GEÇECEKLERİ SIRADA ARABA ÇARPTI
Akşam saatlerinde Beşpınar Mahallesi eski muhtarı Ş.K., 3 gün önce vefat edince, İstanbul'da yaşayan kızları V. ve H.Y., taziye için geldi. Eşleri akraba olan Y. kardeşler ile onlara refakat eden yeğenleri S.S.D., taziye evinden çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışırken, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil çarptı.

3'Ü DE HAYATINI KAYBETTİ
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 kız kardeş ve D., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kazanın ardından tepkilerden korkarak kaçan sürücü, daha sonra teslim oldu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

DHA