TEM’de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsünün kolu koptu

TEM’de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsünün kolu koptu
Güncelleme:

Kocaeli Kartepe'de, devrilen motosiklet sürüklenip bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle 41 yaşındaki sürücü A.K.'nin kolu koptu.

Korkunç kaza öğle saatlerinde TEM Otoyolu’nun Kartepe ilçesi, İzmit Doğu Kavşağı mevkinde meydana geldi. A.K. kullandığı motosikletle orta şeritte ilerlediği sırada, önüne çıkan TIRı solladıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Motosiklet devrilirken, sürücüsü A.K. ve arkasında oturan S.K., asfaltta sürüklendi. Sürücü A.K. bariyerlere çarpınca sol kolu koptu, yolcu olarak bulunan S.K. ise yaralandı. Motosiklet yaklaşık 100 metre sürüklenip, bariyerlere çarparak durdu.

Çevredeki sürücülerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. A.K.’nin kopan kolu da ambulansla hastaneye götürüldü.

Çağrılan çekici ile motosiklet olay yerinden kaldırılırken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı. Sürücü A.K.nın durumunun ağır olduğu bildirildi. (DHA)

DHA