WhatsApp'taki yazışmaları polisi bile şaşırttı: Hırsız şebekesi çökertildi

WhatsApp'taki yazışmaları polisi bile şaşırttı: Hırsız şebekesi çökertildi
Güncelleme:

Bursa'da motosiklet sahiplerinin kabusu olan bir hırsızlık şebekesi deşifre edildi.

Bursa'da 3 ilçede yaşanan motosiklet hırsızlıkları sonucu ekipler harekete geçti. Tamirhane görünümlü depoya yapılan baskında farklı renk ve modellerde 7 adet motosiklet, 3 adet motosiklet ön göğsü, motosiklet şasi numaralarını silmek için kullanılan 2 adet spiral makine ve kask ele geçirildi. Hırsızların konuşmalarındaki şifresi polisi bile şaşırttı. Yazışmalarda hırsızların "Hastayı ameliyathaneye götüreyim mi?" diye yazdığı ortaya çıktı.

TAMİRHANE GÖRÜNÜMLÜ DEPO
Merkez Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde yaşanan motosiklet hırsızlıkları Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde çalınan motosikletlerin merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde bulunan tamirhane görünümlü depoya götürüldüğünü tespit etti.

GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri, tamirhane görünümlü depoya yaptığı baskında farklı renk ve modellerde 7 adet motosiklet, 3 adet motosiklet ön göğsü, motosiklet şasi numaralarını silmek için kullanılan 2 adet spiral makine ve kask ele geçirdi. Olayla ilgili U.O. (27) gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Ünlü modacı şokta! 4 milyon liralık hırsızlık...
Olaylara karışan ve deşifre edilen diğer zanlıların yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

Etiketler hırsız şebeke