Acı haberler peş peşe geldi: 2 askerimiz şehit oldu

Acı haberler peş peşe geldi: 2 askerimiz şehit oldu
Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit harekatında teröristlerin açtığı taciz ateşinde Uzman Çavuş Sercan Baş'ın şehit olduğunu açıkladı. Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya ise, geçirdiği kaza sonucu şehit oldu.

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 21 Haziran 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P. Uzm. Çvş. Sercan BAŞ şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadeleri kaydedildi.

KIBRIS'TAN ACI HABER
Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde görev yapan 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. MSB, askerin araç kazası sonrası şehit düştüğünü belirtti.

"ASKERİ ARAÇ KAZASI SONRASI ŞEHİT OLDU"
MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığında görevli kahraman silah arkadaşımız Topçu Uzm. Çvş. Fatih Özkaya meydana gelen askeri araç kazası sonucunda şehit olmuştur." ifadelerine yer verildi.

MSB, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" açıklamasında bulundu.

Acı haberler peş peşe geldi: 2 askerimiz şehit oldu - Resim : 1