Ak Parti Göreme Belediye Başkan Aday Adayı Mızrak Partisinden İstifa Etti

Ak Parti Göreme Belediye Başkan Aday Adayı Mızrak Partisinden İstifa Etti

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Mustafa Mızrak, partisinden istifa etti.

- Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Mustafa Mızrak, partisinden istifa etti.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için bir süre önce AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı’na müracaatta bulunarak Göreme Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Mızrak, partisinden istifa ederek aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

Mızrak yaptığı açıklamada: “Ben bu düzenle gidemem. Bu yüzden partiden istifa ederek aday adaylığından çekildim. Süreç hep uzuyor. Partiyi aradığımızda sürekli yakın bir zamanda adayların açıklanacağı söyleniyor ama hiçbir gelişme yaşanmıyor. Bu içerisinde bulunan düzen ile devam edemeyeceğimi düşündüğüm için istifa ettim. Göreme’de ise Nuri Cingil hariç diğer gösterilecek tüm aday adayı arkadaşlarıma destek vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Herhangi başka bir partiden aday olup olmayacağım ise önümüzde ki günlerde belli olacak’’dedi.

AK Parti Göreme Belediye Başkan Aday Adaylığı için Mızrak ile beraber mevcut belediye başkanı Nuri Cingil, Mustafa Durmaz ve Ömer Eren müracaatta bulunmuştu.