Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

----------------------GECE MAGAZİN HABERLERİ----------------------Erkekliğe ilk adımı attıMİ Estilo Butik'in sahibi Özlem Aydoğan ile Fito Tohumculuk...

----------------------

GECE MAGAZİN HABERLERİ

----------------------

Erkekliğe ilk adımı attı

Mİ Estilo Butik'in sahibi Özlem Aydoğan ile Fito Tohumculuk Müdürü Oğuz Aydoğan, oğulları Çağan için şölen gibi bir sünnet töreni düzenledi. The Marmara Otel'de gerçekleşen ve çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet düğünüyle Çağan erkekliğe ilk adımı attı. Gecede Aydoğan ailesinin şıklığı beğeni topladı. Şarkılar eşliğinde başlayan düğünde konuklar dans pistinde Aydoğan ailesini yalnız bırakmadı. Çağan'ın anne ve babası bu günün çok özel olduğunu, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto1: Hasan- Aysun Ceylan

Foto2: Ufuk- Esra Sarımehmetoğlu

Foto3: Birol- Nimet Koçhan

Foto4: Aydoğan ailesi

===

Doğum günü buluşması

YENİ yaşı için özel bir organizasyon düzenleyen Tuğçe Ayan, keyifli bir yeni yaş kutlaması yaşadı. Park Meyhane'de gerçekleşen kutlamada doğum günü sahibinin yakın dostları mutluluğuna ortak oldu. Şıklıkları ile göz kamaştıran doğum günü grubu, fasıl müzik eşliğinde akşam yemeği yedi. Koyu sohbetlerin yaşandığı masa, anıların tazelendiği geceye ev sahipliği yaptı. Doğum günü pastasının mumlarını söndürüp dilek tutan Ayan, tebrik ve hediyeleri kabul ederek yanında olan herkese tek tek teşekkür etti.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Doğum günü ekibi geç vakte kadar süren kutlamaya enerjik halleri ile damga vurdu

===

Bekarlığa fasıllı veda

ÖZEL bir mağazada yönetici olan Gizem Günay, düğününe sayılı gün kala dostlarıyla bir araya gelerek moral depoladı. Rayb Ocakbaşı'nda gerçekleşen bekarlığa veda kutlaması, parti aksesuarları ve keyifli atmosferle renkli bir akşam yaşattı. Akşam yemeği yiyen arkadaşlar, ardından fasıl müziğin neşeli notalarıyla düğün provası yaptı. Arkadaşlarına bu güzel gece için teşekkür eden Günay, düğün heyecanını biraz olsun atlattığını söyledi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Bekarlığa veda partisi Günay ve arkadaşlarına eğlenceli anlar yaşattı

===

Neşeleri yerinde

YAKIN arkadaşlar Çiğdem Çankaya ile Derya Tanyıldız, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu atmak için soluğu gece hayatının renkli atmosferinde aldı. The House Cafe'de buluşan ikili, şık giyimleri ve sempatik tavırları ile katıldıkları akşamda öne çıktı. Koyu sohbetin ardından canlı müzik ile devam eden buluşma keyifli bir gece yaşattı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Çiğdem Çankaya, Derya Tanyıldız

===

Sohbet koyu

UZUN bir aranın ardından tekrar bir araya gelerek dışarı çıkan Nalan Akgüner, Melek Babacan ve İnga Papana, keyifli bir akşama imza attı. Popüler bir işletmede bir şeyler içen üç arkadaş, aradan geçen zamanın acısını çıkardı. Uyumlu arkadaşlıkları kıyafetlerine de yansıyan üçlü, bol bol sohbet etme fırsatı yakaladı.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Nalan Akgüner, Melek Babacan, İnga Papana