Bozkurt Erdemli Trap-skeet Atış Poligonu’nu Gezdi

Bozkurt Erdemli Trap-skeet Atış Poligonu’nu Gezdi

Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli Trap-Skeet Atış Poligonu’nun bütün Avrupa’daki en geniş alanı kapsayan atış poligonu olacağını söyledi.

- Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, Erdemli Trap-Skeet Atış Poligonu’nun bütün Avrupa’daki en geniş alanı kapsayan atış poligonu olacağını söyledi.

Bozkurt, Akdeniz Oyunları kapsamında Mersin'in Erdemli ilçesinde yapımı devam eden trap-skeet atış poligonunda incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında bir konuşma yapan Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, tesislerin zamanında yetişmemesi gibi bir sıkıntının olmadığını belirterek, “Atış poligonunun tesis kısmı tamamlanıyor. Otel kısmı da 100 kişilik olmak üzere inşa ediliyor. Ülkemize, Mersinimize, Erdemlimize hayırlı olsun. Bu tesis bütün Avrupa’daki en geniş alanı kapsayan atış poligonu olacak. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasından son derece mutluluk duyduk” dedi.

İnceleme gezisine Kaymakam İbrahim Özefe, AK Parti İlçe Başkanı Halit Çortul, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, Arpaçbahşiş Belediye Başkanı Musa Demir, Tömük Belediye Başkanı Derviş Yıldırım, Çeşmeli Belediye Başkanı Halil İbrahim Dur ile Kızkalesi Belediye Başkanı Necati Kale’de katıldı.