Candaş Tolga Işık: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçek bir lider

Candaş Tolga Işık: Cumhurbaşkanı Erdoğan gerçek bir lider
Güncelleme:

Adem Metan'ın programına konuk olan gazeteci Candaş Tolga Işık, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Yaptığı röportajlarla gündemin nabzını tutan Adem Metan YouTube kanalında Peki Ya Sonra yayınlarına devam ediyor. Adem Metan'ın son konuğu gazeteci Candaş Tolga Işık oldu.

Metan, Candaş Tolga Işık'a siyasetin gündemini, yaklaşam yerel seçimleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaset tarzına kadar bir çok soru yöneltti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sordu

Adem Metan'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan sizce nasıl bir lider" sorusuna yanıt veren Candaş Tolga Işık sözleriyle dikkat çekti.

"20 yıllık iktidarda yaşamadığı kalmadı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20 yıl boyunca yaşadığı tüm badirelerden güçlenerek çıktığını söyleyen Işık, tüm bu durumların liderlik karizmasını etkileyen noktalar olduğunu söyledi.

"Hiçbir isim Erdoğan kadar vazgeçilemez değil"

Esas sorulması gereken sorunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaseti bıraktıktan sonra neler olacak sorusu olduğunu söyleyen Işık, hiçbir siyasinin Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar vazgeçilemez olmadığını söyledi.

"Erdoğan ile ilgili temel durum yapabilirlik katsayısı"

Candaş Tolga Işık, Adem Metan'a verdiği röportajında şunları kaydetti:

Türkiye’deki sıradan bir insanın gözlem yeteneğinin o çok övdükleri entellektüel tırnak içinde aydın denilen

kısımdan çok daha fazla analizler yapabildiğini düşünüyorum. Erdoğan ile ilgili temel durum yapabilirlik katsayısı. Bir sorunun çözümüne dair samut adımları Cumhurbaşkanı Erdoğan’da görebiliyorlar. Bence bütün seçmen refleksini etkileyen etken bu. Bir de baktığımız zaman bu 20 yıllık iktidarda yaşamadığı kalmadı. Darbe girişimlerinden tut 50 tane şeye kadar. Bu tüm durumlar tabi liderlik karizmasını güçlendiren şeyler. Badirelerden daha güçlü çıkmak etkileyici bir şey.

"İnsanlar Erdoğan ile birisi oylandığı zaman Erdoğan’ı seçiyorlar"

Ben esasen siyaseti bıraktıktan sonra neler olabileceğini merak ediyorum. Çünkü o model bir liderlikten sonra Türkiye için esas şey o, ne olacağına dair hepimize merak ettiği o. İnsanlar Erdoğan ile birisi oylandığı zaman Erdoğan’ı seçiyorlar. Bunun da kendilerine göre haklı gerekçeleri var. Ama Erdoğan siyaseti bıraktıktan sonra ne olacak? Şu an ben siyaset sahnesindeki hiçbir ismi o kadar güçlü görmüyorum. O kadar vazgeçilmez görmüyorum. Ne muhalefette ne iktidarda. Şu an muhalefetin en önemli ismi Ekrem İmamoğlu lider olarak. Ama Erdoğan’ın kendi kitlesindeki karşılığıyla muhalif kitledeki Ekrem İmamoğlu karşılığı henüz aynı noktada değil.

text-ad
Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Adliyede 147 milyon TL'lik soygun! Firari şüphelinin annesinden dikkat çeken sözler Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Arka Sokaklar kadrosunda sürpriz değişiklik: Güzel oyuncu gerçeği ilk kez açıkladı! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Fatih Terim'in geri dönüşü olay oldu: İmparator reklam filmi yıldızı olarak geri döndü! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Polisin ''Dur'' ihtarına uymayıp kaçarken, yaşlı bir kadını ezdiler! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Çocuk yaştaki şehir eşkıyaları ortalığı savaş alanına çevirdi! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Papa geldi gitti, tarihi noktadaki arsanın sahibi arsasını ilana koydu! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Emlak vergisi hesabı değişti, zam oranı belli oldu, üst sınır getirildi! Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Milyarder Epstein'in ''sapkınlık'' adasından yeni görüntüler yayınlandı Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Türkiye'de satılan en ucuz otomobiller listesi güncellendi: 1 milyon TL barajı aşıldı! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi! Altın fiyatları frene bastı; İslam Memiş'ten ''son çıkış'' uyarısı geldi!
Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Trafikte kadın sürücüye küfür yağdırıp aracına zarar veren maganda yakalandı! Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Sosyal medyaya damgasını vuran ve büyük tepki çeken videoda gerçek ortaya çıktı Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Konya'da vahşet: 7 yaşındaki oğlunun gözleri önünde öldürüldü Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez 2026 yılında uygulanması gereken asgari ücreti açıkladı! Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Togg fabrikası kapılarını açtı: T10F üretim hattında ilk kez görüntülendi Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Ankara'da Türkiye'yi ayağa kaldıran olay! Yıllardır kuş kafesine hapsedilen çocuk kurtarıldı! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Savaştan kurtarılıp Türkiye'ye getirilen Ukraynalı yetimlere istismar iddiasında yeni gelişme! Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu Öğrencilere elektronik cihazda ÖTV ve KDV muafiyeti teklifinin ayrıntıları belli oldu