Dilipak CHP'yi suçlayan AK Parti'ye 'darbe isteyenlerin' adresini gösterdi

Dilipak CHP'yi suçlayan AK Parti'ye 'darbe isteyenlerin' adresini gösterdi
Güncelleme:

AK Parti iktidarına yakınlığı ile bilinen Yeni Akit yazarı Abddurrahman Dilipak, bugünkü yazısında CHP'yi darbe çağrısı yapmakla suçlayan AK Parti'ye, Türkiye'de darbe isteyenlerin adresini verdi.

Türkiye’deki bütün darbe ve darbecilerin arkasında ABD, İsrail ve NATO’nun bulunduğunu belirten Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “Biz darbecileri yargılıyoruz ama bunlarla dostluğumuz devam ediyor. Gücümüz PKK’ya, PYD’ye, FETÖ’ye mi yetiyor yani” dedi.

Dilipak, “azmettirici” var olduğu sürece, her dönemde “yeni tetikçiler”in de türeyebileceğini kaydetti.

Abdurrahman Dilipak’ın yazısının ilgili kısmı

“Gerçek Hayat”, F.Gülen’in arkasındaki güçleri açıklamış. ABD, İsrail, NATO herkes var. NATO’nun üyesiyiz, ABD’nin müttefikiyiz. AB’ye girmeye çalışıyoruz. Bunlar PKK, DHKP-C, BÇG, FETÖ ve Türkiye’deki bütün darbelerin arkasında varlar. Biz darbecileri yargılıyoruz, ama bunlarla dostluğumuz devam ediyor!? IMF’nin kurucu ortağıyız, ortağı olduğumuz şirketten değil, bize karşı düşmanlarımıza daha fazla destek verenlerden borç istemekte bir sakınca görmeyebiliyoruz.

Sahi, mesela biri ailemizden birine zarar vermek için bir tetikçi tutsa. Ve siz de bunun farkına varsanız. Tetikçi de kaçsa. Asıl kime karşı öfke duyarsınız. Ve bu azmettirici, bir asra yakın zamandır her seferinde bir başka tetikçi ise size saldırsa, malınıza, canınıza, inancınıza karşı düşmanlık yapsa, size düşman olan herkesi sahiplense ne yaparsınız.. Gücümüz şimdilik PKK’ya, PYD’ye, FETÖ’ye mi yetiyor yani. Hatta onlara da yetmiyor tam olarak işte. Onlar aramızdalar.. Peki, nasıl olacak bu iş bu durumda?”
 

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının tamamı için...