Dünya lezzetleri sizleri bekliyor

Dünya lezzetleri sizleri bekliyor

Dünya lezzetleriyle tanışabileceğiniz Oxtail Restaurant, Levent LOFT Residance'de hizmete açıldı.

Dünya Lezzetlerini keşfedeceğiniz “Lezzet Kaşifliği” mottosu ile yola çıkan  Oxtail Restaurant  ferah, samimi ve iç açıcı ambiyansı ile  Levent LOFT Residance’de kapılarını açtı.

Lezzet keşifleri arasında çok özel bir yere sahip olan, dünya da  birçok ülkede farklı yorumlanan Oxtail Soup, 12 saat süresince piştiği uzun lezzet yolculuğundan sizlere ulaşırken etin en lezzetli halini alıyor.

Oxtail Sığır kuyruğu spesiyal lezzetleri yanı sıra Akdeniz & Avrupa mutfaklarından en seçkin lezzetleri  ile  ülkemizin geleneksel ve yöresel lezzetlerini özgün tatlarıyla deneme fırsatı sunuyor.

Klasik menüsü dışında,  kaşiflik mottosu ile aylık özel olarak oluşturulacak  yöresel ve dünya lezzetleri ile yepyeni tadım heyecanları yaşayacak ve merak ettiğiniz lezzetler ile buluşacaksınız.

Sadece yemekler değil, Oxtail’de  müziklerde özenle seçiliyor, Radyo Voyage özel müzik yayını ile Dünya Lezzetlerini,Dünyanın Müziğine yolculuk ile tamamlıyorsunuz.
 
Her yemekte farklı bir renk ve yöresel esinti bulacağınız Oxtail Restaurant’ta, dünya lezzetlerini keşfetmenin keyif ve tadına varacaksınız.

cilekli-tartufo.jpg

deniz-mahsullu-risotto.jpg

executive-chef-firat-altay.jpg

ic-mekan-genel-2.jpg

ic-mekan-genel-jpeg-1.jpgic-mekan-genel-jpeg.jpg

izgara-somon.jpg