EMRE AKDAĞ, TAVŞANLININ GURURU

EMRE AKDAĞ, TAVŞANLININ GURURU

Tavşanlı 3 Eylülspor’dan 4 yıl önce Konyaspor’a transfer olan Emre Akdağ, U16 milli takımına seçilerek Kırgızistan maçında ilk 11’de başladı ve 1 gol attı. Ardından Azerbaycan maçında 2. yarı oyuna giren Emre, bu maçta da bir gol atmayı başardı. Emre Akda

Tavşanlı 3 Eylülspor’dan 4 yıl önce Konyaspor’a transfer olan Emre Akdağ, U16 milli takımına seçilerek Kırgızistan maçında ilk 11’de başladı ve 1 gol attı. Ardından Azerbaycan maçında 2. yarı oyuna giren Emre, bu maçta da bir gol atmayı başardı. Emre Akdağ ve babası Engin Akdağ açıklamalarda bulundu.

Emre Akdağ U-18 takımıyla Türkiye finalleri için Antalya’ya gittiklerini ve Antalya da oynanan maçlar sonucunda kendisini milli takıma çağırdıklarını söyledi. Akdağ, kendisini futbol alanında geliştirip büyük takımlarda oynamak istediğini kaydetti.

Konyaspor’da altyapıda U-16 U-17 U-18 takımlarında oynadığını belirten Akdağ, bu yıl profesyonel olma ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Baba Engin Akdağ, kendisinde futbolla ilgilendiğini ve oğlunun bu durumundan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Maddi ve manevi olarak oğluna destek olduğunu belirten baba Akdağ, Emre’nin de bu desteklerin karşılığını verdiğini ifade etti.