Erdoğan'a oy veren vatandaş Akşener'den bakın ne istedi

Güncelleme:

Son sçeimlerde AK Parti'ye oy veren bir vatandaş, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in önünü kesip "Cumhurbaşkanı olduğunuzda Suriyelileri gönderin" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, yurt genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak dün Konya’ya bir ziyarette bulunan Akşener, esnafların derdini dinledi.

Akşener’in Konya ziyareti sırasında daha önce AK Parti’ye oy verdiğini telefonundan oy pusulasının fotoğrafını göstererek belirten bir vatandaşın söyledikleri ise dikkat çekti.

Akşener’e derdini ve tepkisi aktaran Yüksel Temur adındaki vatandaş şunları söyledi;

“Ekonomi berbat. Yani 5 milyar dolar biz IMF’ye para veriyorduk. Bugün Ziraat Bankamız 400 milyon dolar Çin'den dileniyor. Bu hale düştük. Benim oğlum 3 aylık, adı Alpaslan. Alpaslanlar ölmez bu memlekette. Ben Suriyeli yaşasın diye mi 1071’den beri kan döktüm ya. 40 milyar dolar para verdik Suriyelilere…

Ziraat Bankası 5’li çeteye mi aldı 400 milyon doları, kime aldı? Çiftçim aç, lokantacı aç, kafeci aç, esnaf perişan. 400 milyon dolara Ziraat Bankası bir de reklam veriyor. Meral hanım Cumhurbaşkanı olun, ‘Ben Cumhurbaşkanı olduğumda Türkiye’de bir tane Suriyeli bırakmayacağım’ deyin eğer siz Cumhurbaşkanı olmanız ben kafamı keserim. İki sokak arkası ya iki sokak arkası. Suriye ya Şam. 1071’de Alparslan Suriyeliler için mi kanını döktü. Niye kanını döktü. Suriyeliler kaçsın, gelsin diye mi” dedi.

Yaşanan bu anları, Meral Akşener sosyal medya hesabından, “Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver...” notuyla paylaştı.