Erzin, Narenciye Festivaline Hazırlanıyor

Erzin, Narenciye Festivaline Hazırlanıyor

Hatay’ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, geleneksel Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali için düğmeye basıldığını, 3-4 Kasım tarihleri arasında festivali gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.

- Hatay’ın Erzin İlçe Belediye Başkanı Kasım Şimşek, geleneksel Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali için düğmeye basıldığını, 3-4 Kasım tarihleri arasında festivali gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şimşek, bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan geleneksel Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıkların başladığını belirterek, “3-4 Kasım tarihinde yapılmasını kararlaştırdığımız festival için düğmeye bastık. İlçe Kaymakamımız İskender Yönden, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halkımızla bir araya gelerek Erzin’in narenciyesini gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Şimşek, festival öncesi 50 günlük süreçte kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunarak güzel bir festivale imza atmak istediklerini kaydetti.

ERZİN, NARENCİYE FESTİVALİ'NE HAZIRLANIYOR

ERZİN, NARENCİYE FESTİVALİ'NE HAZIRLANIYOR