GEBZE-DARICA-DİLOVASI-ÇAYIROVA İLÇELERİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ KONGRESİ -DERNEK BAŞKANLIĞINA UÇAR, YENİDEN SEÇİLDİ

GEBZE-DARICA-DİLOVASI-ÇAYIROVA İLÇELERİ     KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI DERNEĞİ KONGRESİ     -DERNEK BAŞKANLIĞINA UÇAR, YENİDEN SEÇİLDİ

Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova İlçeleri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığına Abdullah Uçar yeniden seçildi.

Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova İlçeleri Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanlığına Abdullah Uçar yeniden seçildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasındaki Toplantı Salonu'nda yapılan ve mevcut Başkan Abdullah Uçar'ın adaylığı ile tek listede yapılan kongreye 46 üyeden 33'ü katıldı.

Daha sonra yönetim ve denetim raporları okundu. Yönetim Raporu hakkında söz alan Uçar, 10 yıl önce göreve geldiklerini, bu zaman içinde yaptıkları çalışmalarda birçok sorunun çözüme ulaştırıldığını, görev verildiği takdirde de bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yönetim Raporu'nun oylanmasının ardından denetim raporu okundu. Raporda, gelir, 23 bin 768 TL, gider ise 23 bin 768 TL Banka hesabında da 1671 TL para olduğu belirtildi. Rapor yine oy birliği ile kabul edildi.

Raporların oylanmasının ardından yapılan seçimde katılan 33 muhtarın tamamının oyunu alan Abdullah Uçar'ın listesi yeniden göreve geldi.

Derneğin yeni Yönetim Kurulu, Abdullah Uçar, Hüseyin Akgün, Mehmet Özdemir, Vahit Kamil Korkmaz, Hüseyin Ayar, Fecri Elmas, Remzi Kandaz, Halis Tepe, Mümin Yılmaz, Rıfkı Cemil Kara ve Mehmet Keskin'den oluştu.

Yönetim Kurulu yedek üyeleri de Ali Coşkun, Necati Kütük, Mustafa Uysal, Musa Uslu, Mehmet Yavaş, Hacı Ali Aydın, Davut Kabaca, Ahmet İmamoğlu, Sait Erol, Osman Bozkurt ve Ziya Güler yer aldı.

Denetim Kurulu, İrfan Malkoç, Necati Özyurt ve Ayhan Baş'dan oluştu. Cengiz Coşkun, Yaşar Erdoğan ve Ali Dadın da Denetim Kurulu yedek üyesi oldu.