Gökhan Sazdağı, Nani'yi Örnek Alıyor

Gökhan Sazdağı, Nani'yi Örnek Alıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Gökhan Sazdağı:"Türkiye'de örnek alınabilecek tek kanat oyuncusunun Nani olduğunu düşünüyorum, zaten kendini kanıtlamış dünyaca ünlü bir yıldız"- "Milli takım her zaman hayalim. Bu sene mi olur sonra mı bilmiyo


GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Sezon başında Fenerbahçe'den PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Gökhan Sazdağı, "Türkiye'de örnek alınabilecek tek kanat oyuncusunun Nani olduğunu düşünüyorum, zaten kendini kanıtlamış dünyaca ünlü bir yıldız" dedi.

Gökhan Sazdağı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisinin de kanat oyuncusu olduğunu hatırlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de örnek alınabilecek tek kanat oyuncusunun Nani olduğunu düşünüyorum, zaten kendini kanıtlamış dünyaca ünlü bir yıldız. Topla hareketleri olsun, adam geçmeleri olsun, hakikaten örnek alabileceğim bir isim. Bana göre Avrupa sisteminde oynayan tek oyuncu. Ona kendimi çok benzetmiyorum ama onun gibi olmaya çalışıyorum."

Sezona takım olarak iyi başladıklarını ancak bireysel olarak henüz istediği performansa ulaşamadığını dile getiren oyuncu, buna rağmen geçen sezona göre daha iyi bir istatistik yakaladığına işaret ederek, "Bu sezon takım olarak bir üst lige çıkmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Güçlü ve iyi bir takıma sahip olduklarını aktaran Gökhan Sazdağı, bu sezon başarılı olamamaları için herhangi bir engel bulunmadığını kaydetti.


- "Milli takım için zamanım geldi"


Ümit Milli Takımı'nın formasını da giyen Gökhan Sazdağı, ay- yıldızlı formayı ilk olarak Akdeniz Oyunları'nda giydiğini ve söz konusu organizasyonda 2 gol kaydettiğini anımsattı.

Bu performansının kendisini ve hocalarını mutlu ettiğini dile getiren Gökhan Sazdağı, şöyle konuştu:

"Daha sonra Ümit Milli Takım'a çağrıldım. Benim için A takım yolunda önemli bir basamak oldu. Her futbolcu gibi benim de eksikliklerim var ama artık milli takım için zamanımın yavaş yavaş geldiğini düşünüyorum. Şu an belki bir üst ligde olabilseydim durum farklı olabilirdi. Çünkü Süper Lig'de her maçta göze çarpabilirsiniz. Milli takım her zaman hayalim, bu sene mi olur sonra mı bilmiyorum ama hedefime ulaşacağıma inanıyorum."


- "Süper Lig'e gitmek istiyorum"


Futbol kariyerine belirlediği hedeflere göre yön vermeye çalıştığını anlatan Gökhan Sazdağı, bir süredir Süper Lig ekiplerinin kıskacında olduğunu savundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan sonraki hedefinin Süper Lig olduğunu altını çizen Gökhan Sazdağı, "İnşallah bu sezon takım olarak bir üst lige yükselmeyi başaracağız. Olmasa bile sezon sonunda Süper Lig'e gitmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Gökhan Sazdağı, devre arası takımının bilgisi dahilinde bazı teklifler geldiğini ancak bunların hem kendisi hem de kulüp açısından karşılık bulmadığını dile getirdi.

Her futbolcu gibi kendisinin de Avrupa hayali olduğuna işaret eden Gaziantep ekibinin oyuncusu, "Avrupa'ya güçlü gitmek istiyorum. Avrupa'da takım olarak hayalim yok ama lig olarak İspanya'yı istiyorum. Hatta Arda Turan'ın eski takımı Atletico Madrid de olabilir. O takıma bir sempatim var. Avrupa hayalim bir gün gerçekleşecek ama sabrediyorum. Hedeflerim arasında Avrupa'yı 3 sezon sonra hayal ediyorum" diye konuştu.