Kadıköy'de vapur kullananlara Yıldırım zorunluluğu

Kadıköy'de vapur kullananlara Yıldırım zorunluluğu
Güncelleme:

Kadıköy'de vapur kullanan yolculara polis barikatları sayesinde AK Parti standlarına yönlendiriliyor. Bu uygulamayla yolcular vapura binerken de inerken de AK Parti standının önünden geçiyor.

Kadıköy'de vapur kullanan yolculara polis barikatları sayesinde Binali Yıldırım zorunluluğu getirildi! "AK Parti ile gerilim yaşandı" bahanesiyle CHP standı önündeki polis barikatı genişletildi, yolcular vapura inerken ve binerken AK Parti standı önünden geçmek zorunda kalıyor.

Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş Kadıköy'de vapurdan inenlerin polis barikatı eşliğinde Binali Yıldırım'ın seçim afişlerini görmek zorunda bırakıldığını belirterek isyan etti. "AK Parti ile gerilim yaşandı" bahanesiyle CHP standı önündeki polis barikatının genişletildiğini belirten Yarkadaş, bu yüzden vapura binerken de AK Parti standının önünden geçmenin zorunlu olduğunu söyledi.

Kadıköy'e vapurla gelenlerin, çıkış kapısına konulan bariyerlerin içinden geçmek zorunda bırakıldığını belirten Yarkadaş; karşıdaki diğer partilerle iletişimin kesildiğini ifade etti.

Yarkadaş 'Bu koridor, AK Parti standının önüne yönlendiriyor sizi. Ve AK Parti standını görmek zorunda kalıyorsunuz. Karşıdaki diğer partilerle iletişiminiz kesiliyor. AK Partiyi görmeden geçmek yok!' dedi.

Kadıköy'de vapur kullananlara Yıldırım zorunluluğu - Resim : 1