5. kattan düşen genç hayatını kaybetti
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone OlTekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 5 katlı binanın camından düşen 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, Çerkezköy ilçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi Artan Sokak'ta 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evin terasına geçmeye çalışırken dengesini kaybeden K.Y. (19), 5 katlı binadan aşağı düştü. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. K. Y.'nin cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. K. Y.'nin sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahalede builundu.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
İHA
Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de Haber3.com'a destek olmak için Google News'te Haber3.com'a abone olun.
Haber3'e Google News'te abone olun
Abone Ol