Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu ve çarpıntı nedeniyle Kavaklıdere’deki Güven hastanesine kaldırıldı. Bu akşam müşahade altında tutulacağı öğrenilen Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

MERAL AKŞENER'İN DURUMU NASIL? KÜRŞAD ZORLU: 'BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ'
İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Meral Akşener'le ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

İYİ PARTİLİ ÜMİT DİKBAYIR'DAN AÇIKLAMA
Meral Akşener'in sağlık durumuyla ilgili, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi.

Dikbayır, "Meral Hanım'ın sağlık durumu iyi. Belki bu gece hastanede kalacağız. Kalbinde bir çarpıntı oldu. Bu yüzden hastaneye geldik, korkulacak bir durum yok" ifadelerini kullandı.

'ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUM YOK'
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez de Meral Akşener'le ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çömez, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hafif bir çarpıntı nedeniyle bu akşam Ankara Güven Hastanesi’ne kaldırıldı. Tetkikleri tamamlanıp yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Çok şükür, endişe edilecek bir durum yoktur."

MANSUR YAVAŞ: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'e 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Hastane önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Hekim arkadaşlar bilgi verdiler. Çok şükür şu an herhangi bir sorun yok. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır, en büyük arzumuz da bu. Sayın Genel Başkan ve İYİ Parti'nin değerli yöneticilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doktorlar dinlenmesi gerektiğini ifade ettiler" diye konuştu.