Meral Akşener'in evinin önünde gergin anlar

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan grup MHP lideri Bahçeli lehine slogan attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntü paylaştı.

Akşener paylaşımında Bahçeli'ye seslenerek, "Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz" notunu düştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Twitter üzerinden tartışma yaşandı. Bahçeli'nin kendisine yönelik "Bölmek istediğin MHP'ye yönelik vandal tutumuna devam edersen, sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın, büyük lafı dinle" şeklindeki sözlerine, Akşener partinin adresini vererek "Demirden korksak trene binmezdik" diye yazdı.

Sosyal medyadaki bu atışmanın ardından, Meral Akşener'in İstanbul Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı.

Kapıya çıkan Akşener gruba tepki gösterdi. Ardından da sosyal medya hesabından görüntü paylaştı. Durumu haber alan İyi Partiler de Akşener'in evine geldi.
 

Akşener'den Bahçeli'ye ilginç sözlerAkşener'den Bahçeli'ye çok sert sözler

SOYLU'DAN TALİMAT

Öte yandan olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir açıklama geldi. Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır" diye konuştu.

VALİLİK: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Valiliği, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in evinin önünde yaşananlara ilişkin soruşturma başlattı.

MHPDEN İLK AÇIKLAMA

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Meral Akşener'in evinin basılmasına ilişkin "Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmamalıdır." dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP'ye 'küçük ortak' benzetmesi yapan siyasi üslupsuz, öyle sanıyoruz ki işportaya düşen, 'yeni bir Genç Parti' rolüne soyunmuş olan partisini kurtarma peşindedir" dedi.

Büyükataman, "Demirden korksa trene binmeyeceğini ifade edene, bir kere yanlış trene bindiyse; koridordan ters tarafa yürümesinin hiçbir anlamı olmayacağını hatırlatmak isteriz. Son olarak; Ülkücü Hareketin kadife eldiven içindeki demir yumruk olduğunu da kimse unutmamalıdır." dedi.

DHA