Nn Hayat Ve Emeklilik’ten Kariyer Sohbeti

Nn Hayat Ve Emeklilik’ten Kariyer Sohbeti

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklik İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Başak Beleli, Öğrenci Kariyeri’nin düzenlediği “Kariyer Sohbetleri”...

İSTANBUL (AA) - NN Hayat ve Emeklik İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Başak Beleli, Öğrenci Kariyeri’nin düzenlediği “Kariyer Sohbetleri” kapsamında çeşitli üniversitelerden öğrencilerle buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Önce Sen" vizyonunun vurgulandığı toplantıda, şirketin insan kaynakları alanında yürüttüğü çalışmalar detaylı aktarıldı.

Beleli, etkinlikte insan kaynakları uygulamaları, işe alım süreci, aday seçim kriterleri başta olmak üzere pek çok konuda bilgi paylaştı. Öğrenciler, NN Hayat ve Emeklilik’te yürütülen evden çalışma ile esnek çalışma saat uygulamaları, sosyal aktiviteler ve kulüpler konularına ilgi gösterdi.
Sigorta sektörüne ve iş hayatına dair bilgilerinin ve deneyimlerinin paylaşıldığı, öğrencilerin sorularıyla interaktif şekilde devam eden etkinliğe şirketin bilgi teknolojileri, finans, satış ve pazarlama gibi farklı departmanlarının yöneticileri de katıldı.