PKK vali ve bakanları hedef alacak !

PKK vali ve bakanları hedef alacak !

PKK yönetimi, teröristlerine “Vali ve bakanları hedef alın” talimatı verdi..

PKK/KCK terör örgütünün “Serhildan” adını verdiği süreçte şehirlerde ayaklanma çıkartmayı planladığı tespit edildi. KCK üst yönetiminin de örgüt mensuplarına, “Vali ve bakanları hedef alın” diye talimat verdiği anlaşıldı.

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre Emniyet Genel Müdürlüğü, PKK’nın başkaldırı/isyan anlamına gelen serhildan planını deşifre etti. İstihbarat Dairesi, örgütün eylem takvimi konusunda önemli bir rapor hazırladı.

BİRİNCİ HEDEF SAVAŞMAK

81 İl Emniyet Müdürlüğü’ne “çok gizli” kaydı ile gönderilen raporda, PKK’nın yurtiçi ve yurt dışındaki hedeflerine yapılan operasyonlar sonucunda KCK üst yönetimi tarafından örgüt mensuplarına verilen talimatlar şöyle açıklandı:

-Yurt içinde gerçekleştirilen eylemler istenilen seviyede değil. Eylemlerin daha sert, sonuca yönelik ve etkili olmasını sağlayın.

AYAKLANMA BAŞLATIN

-Yaşanan süreçte birinci hedefimiz savaşmak. Ekonomik tesisleri, asker, emniyet, vali hatta bakanları hedef alın. Fırsat bulunduğu anda her türlü eylemi düzenleyin.

-Şehirlerde ayaklanma girişimlerinin başlamasını sağlayın. Faaliyetleri bu yönde sürdürün. Serhildan/isyan girişimlerinin tüm bölgeye yayılması için hazırlıklarınızı tamamlayın. Tüm kadrolar bu yönde hazırlıklarını yapsın.