Polis piknik ve halı saha yasağı !

Polis piknik ve halı saha yasağı !

PKK'nın artan terör eylemleri ile birlikte Emniyet'in polislerini korumakta güçlük çektiği anlaşıldı. Neden mi ?

81 İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen “Gizli” yazıda, polislerin şehir ve ilçelerde evlerini güvenli bölgelere taşımaları, halı saha maçı ve piknik gibi etkinliklerden kaçınmaları istendi.

 

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca hazırlanan raporda, 265 bin polise, “Terör örgütüne müzahir grupların bulunduğu yerlerden daha güvenli bölgelere taşının” tavsiyesinde bulunuldu.

DİKKATLİ OLUN

Güvenlik tedbiri konulu resmi yazıda, PKK/KCK terör örgütü başta olmak üzere diğer terör örgütlerince gerçekleştirilebilecek müessir eylemlere meydan verilmemesi açısından alınması gereken önlemler şöyle sıralandı:

-Özellikle lojman dışında ikamet eden personel işe gidiş/geliş saatlerinde daha dikkatli ve duyarlı bulunsun. Terör örgütüne müzahir grupların bulunduğu yerlerde ikamet eden personel daha güvenli bölgelere taşınsın

HALI SAHA MAÇI YAPMAYIN

-Topluca yapılan halı saha maçı, piknik, yemek organizasyonları gibi sosyal etkinlikler, mutat zaman ve mekanlarda yapılmasın. Personel can güvenliği bakımından bu tür organizasyonlara dikkat etsin.

-Personel çalışma hayatında ve özel yaşamlarında kişisel güvenlik tedbirlerine azami derecede özen göstersin. Ailelerini de güvenlik tedbirleri konusunda duyarlı hale getirsin.