Ahmet Akın Balıkesir’de çalışmalara ara vermeden devam ediyor

Ahmet Akın Balıkesir’de çalışmalara ara vermeden devam ediyor
Güncelleme:

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Akın’ın çarşamba günkü çalışma durağı Altıeylül oldu. Akın tüm vaktini seçim çalışmalarına ayırıyor. Akın’ın ziyaretleri şu şekilde;  

Balıkesir Altıeylül ilçesindeki Çarşamba Pazarındaki pazar esnafını ve Pazar yapan hemşehrilerini ziyaret etti. Milletvekili Akın, Balıkesir Altıeylül İlçe Örgütü’nün de katıldığı Çarşamba Pazarı ziyaretini şöyle yorumladı; “Pazar esnafımız kan ağlıyor. Pazar yer boş, köylülerimiz daha yol masraflarını çıkartamamış. 25 Haziran’da herkes rahat bir nefes alacak.” dedi. Her yerde yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Akın’a pazar yerinde de ilgi büyüktü. Akın, tezgâhların başına geçerek, Pazar esnafına yardımda bulundu. Pazar esnafı  “O’na her şeyin yakışıyor” dedi.

Akın daha sonra Altıeylül Sütlüce mahallesindeki "İletişim ve Danışma Merkezi" açılışına katılarak, konuşma yaptı. Akın, “Muhtarımızla sürekli görüşüyoruz, mahallemizin sorunları hakkında daima istişare halindeyiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yirmi dört saat emrinizdeyiz. 24 Haziran’a giderken üç hedefimiz var; birincisi el birliği ile cumhuriyetimizi muhafaza etmek, ikincisi çocuklarımızın geleceğini teminat altına almak, üçüncüsü aydınlık geleceğe ilerlemek. 16 yıldır bu iktidarı yaşayan değerli hemşerilerim, kendi hayatınıza bakacaksınız, borcunuz arttı mı azaldı mı; hayat zorlaştı mı, kolaylaştı mı? 16 yıldır iktidar olan kim, iktidar olan AKP biz değiliz, şimdi diyorlar ki onu yapacağız, bunu yapacağız. AKP’nin bu sözleri abesle iştigaldir. İktidarın ancak yapması gerekir. 24 Haziran’a kadar KHK çıkarıp yapsınlar, biz de destekliyoruz. Artık yolcudur Abbas, bağlasan durmaz.” dedi. Akın açılış sonrası Altıeylül Sütlüce Mahallesi muhtarı Bahriye Arslan Kofoğlu’yu ziyaret etti.

Milletvekili sonrasında, CHP Parti üyesi Havva Şeker’in ağabeyi ve Ömür Boyuer’in dayısı Mehmet Şekerci’nin cenazesine katıldı.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Akın, “Cemiyet Başkanımız Ramazan Demir ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Balıkesir Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası Şube Başkanlığını (Savdes-Sen) ziyaret eden Akın, “ Sendika Başkan’ımız Erdoğan Kosaoğlu ve yönetim kuruluna ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Akın sonrasında, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Sn. Rahmi Kula ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Balıkesir Altıeylül Balıklı mahallesindeki iftardan sonra hemşehrileri ile bir araya geldi. Akın açık olan bütün dükkânları ziyaret etti.

Genç Milletvekilinin enerjisi hiç bitmiyor,  Balıkesir’de adeta Akın rüzgârı esiyor.