Atatürk'e hakaret eden imama sahip çıkan biri var

Atatürk'e hakaret eden imama sahip çıkan biri var
Güncelleme:

Ayasofya'da, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk'e lanet okuduğu için tepki çeken imam Mustafa Demirkan'a kaymakamdan destek geldi.

Ayasofya'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada sözleriyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldığı öne sürülen Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camisi eski imamı Mustafa Demirkan'a tepkiler sürerken Bilecik İnhisar Kaymakamı Ali Açıkgöz'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Demirkan'a sahip çıkan Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu yüzyılda yetişen en kıymetli alimlerden biri olan Mustafa Demirkan Hocaya, Allah'ın ayetini zikrettiği için en galiz ifadelerle saldıranlar, seviyelerini bir kez daha göstermişlerdir" dedi.

Atatürk'e hakaret eden imama sahip çıkan biri var - Resim : 1

DEMİRKAN NE DEMİŞTİ?
Ayasofya'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı programda konuşan Demirkan, Atatürk'e ithafen, "Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldi ki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir... Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma..." ifadelerini kullanmıştı.