Avcılar Belediyesi’nin Ücretsiz Kursları Büyük İlgi Gördü

Avcılar Belediyesi’nin Ücretsiz Kursları Büyük İlgi Gördü

Avcılar Belediyesi’nin her yıl binlerce kursiyere eğitim imkânı sağlayan 2015 yaz dönemi ücretsiz kursları büyük ilgi gördü. Kurslara 10 binin üzerinde kayıt yapıldı.

Avcılar halkının büyük ilgi gösterdiği ve ücretsiz olan Yaz Kursları eğitim çalışmaları için kayıtlarını yaptıran çocuklar ve yetişkinler, bu yaz yine uzman öğretmenler nezaretinde eğitim görecekler.

Avcılar Belediyesi Kültür ve Kent Merkezleri’nde Bağlama, Gitar, keman, Türk Halk Müziği koro, Türk Sanat Müziği koro, halk oyunları, modern dans, tiyatro drama, heykel, resim, bale, el-işi ve kurdela sanatı, rölyef, İngilizce, Almanca, Bulgarca, Matematik, Bilgisayar, Autocad, Photoshop, 3D Studio Max, Bilgisayarlı muhasebe, Web Tasarım, Microfort Office,) alanlarında yaklaşık 25 dalda başlayan kurslarda 10 binin üzerinde kursiyer eğitim görecek.

Avcılar Belediyesi 2015 Yaz Dönemi Ücretsiz kurslarına kültür, sanat ve spor alanlarında 4 bin 923 kişi kayıt yaptırırken, yabancı dil kurslarına 2 bin 587, matematik alanında 1981, Bilgisayar ve meslek kurslarına ise 620 kişi, olmak üzere toplamda 10 bin 111 kişi kayıt yaptırdı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, “Her kesimden kursiyerlere çağın gereği olan bilgilerle, kültür, sanat ve eğitim alanlarında sunduğumuz ücretsiz kurslarımız bu yılda devam ediyor. Kültür ve Kent Evi Merkezlerimizde sunulacak kurslarımızla, toplum bilincini geliştirmek, sanata olan ilgiyi artırmanın yanı sıra, Avcılarlıların eğitim, iş yaşamı ve kişisel gelişimlerine de katkı sunmak istiyoruz” dedi.