Başkan Genç'ten muhtarlara tam destek

Başkan Genç'ten muhtarlara tam destek
Güncelleme:

Önceki yıl yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim tarihinin “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmesinin ardından Sarıyer Belediyesi tarafından her yıl kutlanan Muhtarlar Günü bu yıl da çeşitli etkinliklere sahne oldu.

İlk olarak Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile bir araya gelen muhtarlar ardından Sarıyer’de bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Sarıyerli muhtarları ağırlayan Başkan Genç konuşmasında muhtarların yerel yönetimlerin en temel taşlarından olduğunu söyleyerek, “Bizler hiçbirinizin siyasi görüşüne bakmadan her zaman destek sunarak vatandaşa hizmeti daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi. Başkan Genç, muhtarların da sorunlarının masaya yatırılıp çözülmesi gerektiğini belirtti. Genç konuşmasının sonunda 38 mahalle muhtarı adına Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Daruşşafaka Mahalle Muhtarı Hüseyin Sarıuçak’a çiçek takdim etti.

 Sarıyerli muhtarları konuk eden Başkan Genç ana hizmet binasındaki toplantının ardından Sarıyer Kaymakamlığı’nın düzenlediği çelenk sunma törenine katıldı. 19 Ekim Muhtarlar Günü programı Sarıyer Belediyesi Sevgi ve Barış Teknesi’yle çıkılan boğaz turu ve ardından öğle yemeğiyle son buldu.

Seçiniz...