Beşiktaş Belediyesi'nden vatandaşlara dev hizmet

Beşiktaş Belediyesi'nden vatandaşlara dev hizmet

Beşiktaş Belediyesi ve Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler tarafından organize edilen Markopaşa Müzikali’ne gitmek isteyenlere büyü sürpriz.

Müzikale gitmek isteyenler 1 kitap getirmeleri karşılığında ücretsiz olarak müzikali izleyecekler. Yarın saat 10:30’da Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler Beşiktaş Belediyesi’nde büyük bir lansman ile müzikali tanıtacaklar. Bu tanıtıma siz değerli basın mensuplarını da bekliyoruz.

Etkileyici bir harman olarak hazırlanan yeni “Markopaşa” müzikali Beşiktaş’ta sanat severlerle buluşacak. 15 farklı şarkıyla ve danslarla zenginleştirilen tuluat ve modern tiyatronun harmanlandığı bir operet tadında izleyiciye sunulan oyunun lansmanı yarın Beşiktaş Belediyesi’nde Süheyl Uygur ve Nejat Uygur’un katılımıyla lansmanı yapılacak. Müzikalin lansman teması “Kitap sizden biletiniz bizden” olacak.  Bilet almak için getirilecek kitaplar Mert Fırat’ın “İhtiyaç Haritası” kampanyası dahilinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Lansmana Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Haiznedar, Süheyl Uygur, Behzat Uygur ile çok sayıda vatandaş katılacak. Müzikalde Süheyl ve Behzat Uygur’un yanı sıra Şahnaz Çakıralp, Nejla Uygur, Uğur Babürhan, Kahraman Sivri, Ömer Yılmaz, Leyla Yüngül ve Burcu Afşin gibi isimler yer alıyor.