CHP'li Nazlıaka'dan ayakkabı paylaşımı

CHP'li Nazlıaka'dan ayakkabı paylaşımı

CHP'li Milletvekili Aylin Nazlıaka, sosyal medyada paylaştığı ayakkabı fotoğrafı üzerine açıklama yaptı.

CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın sosyal medyada seçim sonuçlarını değerlendirirken paylaştığı ‘pahalı ayakkabılar’ tartışma yarattı. 2500 TL olduğu iddia edilen ayakkabılar üzerine bazı takipçilerin “Gözünü sevdiğimin CHP'si ne güzel halka inmiyor” sözleri dikkat çekti. Hürriyet'e konuşan Nazlıaka, "Onları ben almadım. Fiyatını da markasını da bilmiyorum. Yorum yapanlardan öğrendim" dedi. 

Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre Ankara Milletvekili Nazlıaka, TBMM Genel Kurulu’nda kadınlara yönelik şiddeti eleştirdiği konuşması sırasında kendisine laf atan AK Partili milletvekillerine dönerek, "Valla şeytan diyor ki, çıkar şu ayakkabını fırlat ama bir ayakkabıma bakıyorum, bir de sizlere. Değmez, diyorum açıkçası” demişti. Nazlıaka'nın bu konuşması sosyal medyada izlenme ve yorum rekoru kırmıştı. 

Nazlıaka, 1 Kasım seçim sonuçlarını da TBMM'deki konuşmasına gönderme yaparak Instagram'da bir ayakkabı fotoğrafıyla değerlendirdi. Nazlıaka, şunları yazdı: "Çok çalıştık ama iktidar olamadık. Dostlar, üzgünüm ama üzüntüyle kaybedecek zaman yok, hele de ülkemizin çığ gibi sorunları varken...Mücadeleye devam edeceğiz. Yenildiğimizde değil vazgeçtiğimizde kaybederiz. Ben yeni dönem için hazırlanmaya başladım bile