CHP'de bir görevden alma daha

CHP'de bir görevden alma daha
Güncelleme:

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na gönderdiği ve il, ilçe kongreleri ile ilgili önerilerinin yer aldığı mektuptan saatler sonra görevinden alındı. Atıcı, büyük kurultayda genel başkan adaylığı için “Taban bizi işaret ediyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’yı Parti İçi Eğitim Sorumluluğu görevinden aldı. Atıcı, genel başkanlık adaylığı hakkında, “Taban bizi işaret ediyor” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Sayın Hocam. CHP Genel Başkanlığı nezdinde parti içi eğitim sorumlusu sıfatıyla görevlendirmeniz 3 Temmuz 2023 tarihi itibariyle sonlanmış bulunmaktadır. Yürütmüş olduğunuz görev esnasında yaptığınız çalışmalar ve değerli katkılar için teşekkür eder, bundan böyle de partimiz, ülkemiz ve halkımız yararına sürdüreceğinize inandığım gayretlerinizle başarılar dilerim” şeklindeki yazı ile Atıcı’nın görevine son verdi.

Aytuğ Atıcı, yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi: 

“Sevgili arkadaşlar merhaba, Genel Başkandan az önce gelen yazıyı size ilettim. Bugün itibari ile Parti İçi Eğitim Sorumlusu görevim sona ermiş bulunuyor. Sizinle çalışmaktan her zaman mutlu oldum. Yaptığınız çalışmalar partimiz ve ülkemiz için hep gurur kaynağı oldu. Bundan sonraki çalışmalarınızı aynı titizlikle sürdüreceğinizi eminim Selam ve sevgilerimle.”