CHP'de flaş gelişme: İmzalar tamamlandı !

CHP'de flaş gelişme: İmzalar tamamlandı !
Güncelleme:

CHP'de kurultay tartışmaları sürerken, CHP Bilecik milletvekili Yaşar Tüzün olağanüstü kurultay için gerekli olan imza sayısının toplandığını açıkladı.

24 Haziran seçimlerinin ardından olağanüstü kurultay çatısı altında buluşan CHP'li muhalifler partiyi olağanüstü kurultaya götürmek için noter tasdikli imza toplamaya başlamışlardı.

Tartışmaları sürerken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Toplam delege sayısının 1245 olduğu CHP'de partiyi kurultaya götürmek için yeterli olan 625 imzanın toplandığı açıklandı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı açıklamada "MYK üyeleri imzaları görebilir" dedi.

İşte Tüzün'ün Twitter üzerinden yaptığı o açıklama:

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması: ''Değişim olacaktır''Kılıçdaroğlu'ndan kurultay açıklaması: ''Değişim olacaktır''

CHP'Lİ USLUER DE TWITTER'DAN DUYURDU

CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer twitter hesabından toplanan imzalarla ilgili açıklama yaptı. Usluer olğanüstü kurultay için gerekli olan imza sayısına ulaştıklarını ifade etti.

Usluer, "Olağanüstü Kurultay için yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır.Görmek isteyen MYK üyemiz “yarın saat 11.00’e kadar” değil istediği zaman imza belgelerini görebilir. Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar imza almaya devam edeceğiz. #DeğişimVeUmutKurultayı #DeğişimUmuttur" diye yazdı.

Seçiniz...