Erdoğan, Özgür Özel'in kırmızı kartını ti'ye aldı

Erdoğan, Özgür Özel'in kırmızı kartını ti'ye aldı
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'in iktidara ''kırmızı kart'' gösterme çağrısına yanıt verdi. Erdoğan, ''Birileri kırmızı kart göstermeye gayret ediyor. Bunlar pişpirik mi oynuyor, poker mi oynuyor, ne yaptıkları belli değil.'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı AK Parti Adana 8'inci Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde muhalefet vardı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Bizim büyük hedeflerimiz var. Bunun için gerekirse benliğimizi, nefsimizi ayaklar altına alacağız. Bunun için gerekirse her türlü fedakarlıkta bulunacağız. Muhalefetin bizi çekmeye çalıştığı tuzaklara düşmeyecek, hizmet üretmeye bakacağız. Milletin gönlüne gireni, kimse oradan çıkaramaz.

"MİLLETİN GÖNLÜNDEN DÜŞENİ HİMSE KURTARAMAZ"

Milletin gönlünden düşeni ise kimse kurtaramaz. Bizim bu millete sadece şükran borcumuz değil aynı zamanda can borcumuz da var. Bu borcu ödemenin tek yolu ise eksiklerimizi tamamlayıp, partimizi daha da büyütmektir. Ülkemize daha çok eserler kazandırmaktır.

"YÜZDE 50 HEDEFİMİZE ODAKLANACAĞIZ"

Kongremizin ardından bu doğrultuda büyük bir seferberlik başlatarak seçimlerde en az yüzde 50 alma hedefimize odaklanacağız. Sizlerden de bu anlayışla çalışmanızı istiyorum. Biz muhalefet gibi hiçbir projeye kafa yormadan siyaset yapamayız. Kart oyunlarıyla muhalefetçilik oynayanların haline bakarak, bu iş tamam diyemeyiz.

Allah ömür verdikçe tüm Türkiye’ye hizmet etmeye, üretmeye devam edeceğiz. Sizlerden de durmadan, rehavete prim vermeden, 14 Ağustos 2001’deki heyecanla çalışmanızı rica ediyorum.

GAZZE’DE ATEŞKES

İsrail, Gazze’de halkın direniş iradesini kıramadı. İnsani yardım malzemesi taşıyan kamyonları vurdular, bebeklerin ölümlerini seyrettiler. Tam 467 gün boyunca her türlü zulmü Gazze’de sergilediler. Ama Gazzeli kardeşlerimize diz çöktüremediler.

Son asrın en büyük soykırımlarından biri, 467 gün boyunca tüm dünyanın gözlerinin önünde yaşandı. Filistin halkı teslim alınamadı, pes etmedi. İsrail’in özellikle Netanyahu’nun ateşkes ihlallerinde sicilinin kabarık olduğunu biliyoruz. Bu sefer buna izin verilmemelidir.

İsrail üzerinde sürekli baskı kurulmalıdır. Türkiye olarak ateşkes döneminde de Gazze’nin kanayan yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızı harekete geçireceğiz.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Gençlerin eğlencesi haline geldiler. Kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil. İş yapmak yerine sürekli birbirlerine çelme takma peşindeler. Yolsuzluk, hırsızlık vakalarını burada saymıyorum bile. Deşildikçe, üzerine gidildikçe altından daha utanç verici skandallar patlak veriyor.

Adli ve emniyet birimlerimiz bunları tespit ediyor, yakalıyor, kirli ellerin hesabını hukuk önünde soruyor. Para kuleleri, şişirilmiş konser faturaları dışında işte bizim eserimiz diye gösterebilecekleri hiçbir icraatları yok.

Şimdi de çıkmışlar savaş ilanından söz ediyorlar. Sayın Özel’e buradan soruyorum; ya Allah aşkına sen neyi biliyorsun da bunları bileceksin. Beşiktaş Belediyesi’ni mi takip ediyorsun. Oralarda olan şu son gelişmelerden hala haberin yoksa, sen artık bu görevi bırak. Herhalde birileri de gelip elinden bu görevi alacaklar.

Milletin bildiğini sen bilmiyorsan bu kimin suçu? 85 milyonun takip ettiğini sen takip etmiyorsan bu kabahat kimin? Yargıyı suçlayacağına CHP’yi zehirli bir sarmaşık gibi saran bu soygun düzeniyle mücadele etsene. Harami arıyorsan etrafını çevreleyen haramilere baksana. CHP lideri Özel’e samimi tavsiyem şudur; siz bu işleri bırakın. Siz gidin kart oyunu oynayın. Poker masalarında kart dağıtın. Siz gidin kırmızı kartlardan puzzle yapın."

ÖZEL'E KIRMIZI KART YANITI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrenin yapıldığı salona gelişi öncesinde kendini bekleyenlere seslendi.

Erdoğan’ın salonun önünde yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

"Sizlerle inşallah 2028’e çok daha farklı bir şekilde hazırlanacağız. İnşallah bir trafik kazasına bir daha Adanamızı kurban etmeyeceğiz. Hep beraber inşallah el ele, omuz omuza 2028’e hazırlanacağız. Birileri kırmızı kart göstermeye gayret ediyor. Bunlar pişpirik mi oynuyor, poker mi oynuyor, ne yaptıkları belli değil.

"HAYATIMDA HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİM"

Kırmızı kartı kimlerin gösterdiği bellidir. Bunlar herhalde orta hakemliği falan yapamadılar, olsa olsa yan hakemlik görevini yapacaklar. Onların ellerine de birer kırmızı kart tutuştururuz yola devam ederiz.

Benim 20 yıl futbolculuk hayatım var. Hayatımda hiç kırmızı kart görmedim. Öğrenecekler, hangi kart nerede, nasıl gösterilir… 22 yıldır biz götürüyoruz bu işi. Bu millet AK Parti’ye bugüne kadar kırmızı kart göstermedi. Ama bunlar kırmızı karttan da kurtulamadı."

Hayat Bilgisi'nin ''Törpü''sü ile ''Barbie''si yıllar sonra yeniden birarada Hayat Bilgisi'nin ''Törpü''sü ile ''Barbie''si yıllar sonra yeniden birarada Banka şubesinde silah sesi: Önce soygun sandılar, acı gerçek ortaya çıktı Banka şubesinde silah sesi: Önce soygun sandılar, acı gerçek ortaya çıktı İki yıldır aranan firari zanlı evi ile iş yeri arasında kazdığı tünelde bulundu! İki yıldır aranan firari zanlı evi ile iş yeri arasında kazdığı tünelde bulundu! AK Partili Şamil Tayyar'dan erken seçim çıkışı: ''Cumhurbaşkanımız aday olmayacaksa...'' AK Partili Şamil Tayyar'dan erken seçim çıkışı: ''Cumhurbaşkanımız aday olmayacaksa...'' Meral Akşener hakkında skandal iddia: ''Bana ‘aday ol, 1 sene sonra AKP’ye katıl’ dedi'' Meral Akşener hakkında skandal iddia: ''Bana ‘aday ol, 1 sene sonra AKP’ye katıl’ dedi'' Gıda yüzsüzleri ifşa oldu! İşte taklit, tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek o ürünler Gıda yüzsüzleri ifşa oldu! İşte taklit, tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek o ürünler Türkiye'nin ''yaz şehri''ne kış geldi: Her yer bembeyaz! Türkiye'nin ''yaz şehri''ne kış geldi: Her yer bembeyaz! İlk adı İnci Taneleri değilmiş... Yılmaz Erdoğan dizinin adını neden değiştirdiğini açıkladı İlk adı İnci Taneleri değilmiş... Yılmaz Erdoğan dizinin adını neden değiştirdiğini açıkladı Ara transfer sezonu sonrası; işte takımların kadro değerleri Ara transfer sezonu sonrası; işte takımların kadro değerleri Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı Kartalkaya faciasında sorumlu kim? Ön rapor ortaya çıktı
Tolga Karel'den ekranların Şakir Paşası Fırat Tanış için ağza alınmayacak hakaret Tolga Karel'den ekranların Şakir Paşası Fırat Tanış için ağza alınmayacak hakaret Emsal karar çıktı: Mahkemeden ev sahiplerine müjde, kiracılara kötü haber! Emsal karar çıktı: Mahkemeden ev sahiplerine müjde, kiracılara kötü haber! Rasim Ozan Kütahyalı 4 ünlü ismi Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşlı memuru ilan etti! Rasim Ozan Kütahyalı 4 ünlü ismi Recep Tayyip Erdoğan'ın maaşlı memuru ilan etti! ''Maçı kazansınlar cinsel organımı keserim'' demişti, maçı kazandılar! ''Maçı kazansınlar cinsel organımı keserim'' demişti, maçı kazandılar! Türkiye bunu da gördü: Ameliyat masasında hasta ile pazarlık saniye saniye kamerada! Türkiye bunu da gördü: Ameliyat masasında hasta ile pazarlık saniye saniye kamerada! Hadise yaratan poz: Ünlü şarkıcı kalçasındaki dövmeyi gösterip, müjdeyi verdi Hadise yaratan poz: Ünlü şarkıcı kalçasındaki dövmeyi gösterip, müjdeyi verdi Almanya'dan 6 milyon TL'ye ithal edilen makineyi 900 bin TL'ye mal etti! Almanya'dan 6 milyon TL'ye ithal edilen makineyi 900 bin TL'ye mal etti! Ekonomi kulislerine bomba düştü: TCMB'de üst düzey istifa iddiası! Ekonomi kulislerine bomba düştü: TCMB'de üst düzey istifa iddiası! AK Parti'den ''Hakan Şükür'' hamlesi: Yeni yasa mı geliyor ? AK Parti'den ''Hakan Şükür'' hamlesi: Yeni yasa mı geliyor ? Türkiye'de bir sağlık çalışanı ölmüştü... Uzman isimden ölümcül virüs için kritik uyarı! Türkiye'de bir sağlık çalışanı ölmüştü... Uzman isimden ölümcül virüs için kritik uyarı!