Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve İnce'ye sert mesaj

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve İnce'ye sert mesaj
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer cumhurbaşkanı adaylarını eleştirerek, "Biz yaptıklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Diğerleri ne anlatıyor? Gençlerin söyledikleri gibi söyleyeyim bol bol geyik yapıyorlar" dedi.

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Eskişehir bu seçimlerde tercihimizi bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanıyor muyuz? Güçlü meclis cumhurbaşkanlığında şahsımı, mecliste AK Parti'yi destekliyor muyuz? Cumhur ittifakını destekliyor muyuz? Eskişehir vakit birlik vakti diyor muyuz? Vakit Türkiye vakti diyor muyuz? İnşallah sizlerin desteği ile Türkiye şahlanacak. Birlikte, beraber, kardeşçe.

Bu ülkede terörü destekleyenler dışında kimse incitilmemiştir. Bu şehrin demokrasiden de, kalkınmadan da geri adım atılmasına izin vermeyeceğine inanıyorum.

'İNANIYORUM BÜYÜKŞEHİR DE ALACAĞIZ'

Arada bir latife olsun diye onlara takılmıyor değiliz ama bizim gündemimiz yapacağımız hizmetler. Son 16 yılda Eskişehir'e 21 katrilyonluk yatırım yaptık. Eskişehir'e 3. devlet üniversitesini de kurduk. Eskişehir'i '2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti' ilan ediyoruz.
Böyle bir şehre 33 bin kapasiteli stadyum yakışır dedik. Yaparsa AK Parti yapar. Eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz. Eskişehir'i 2018 Türk Dünyası Eğitim Başkent'i ilan ediyoruz.
Halep oradaysa arşın Eskişehir'de. Belediyelerde hepsini topladınız, büyükşehiri alamadık. İnanıyorum Mart'ta büyükşehiri de alacağız. Çünkü bunlardan bir şey olmaz. Bunların ne yaptığı Eskişehir'de belli.

'ELON İŞİ BİLİYOR, BU İŞLERİN KİMİNLE YAPILACAĞINI DA BİLİYOR'

Bay Kemal, Bay Muharrem anlamazsınız, siz bu ülkede çırak bile olmadınız. Bakkal dükkanını çırağa teslim eder misin, eh işte… Ben yerli marka otomobil diyorum. Dünyada şu anda bir numara Tesla. Elon gelip beni ziyaret ediyor. Adam bu işi biliyor, bu işlerin kiminle yapılacağını da biliyor. Beş tane babayiğidi bulduk. İnşallah 2020-2021'de yerli otomobil hazır.
Dünyanın en büyük havalimanlarından birini İstanbul'da inşa ediyoruz. 29 Ekim'de açılışı yapılacak.
Eskişehir'i '2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti' ilan ediyoruz.
 

Seçiniz...